賽馬投注紀錄 2023/24 (97)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
3x4 wp 過關 最正路
我諗住無論3關又好,4關又好,每關買3隻馬互串位置Q, 咁係咪建議買3x4或4x6?
無從比較,
4x6係6條過兩關,總注數54。
3x4係3條過兩關,一條過三關,前者27注,後者27注,總注數同樣54。

客觀現實注數係一樣,但賠率有明顯差別。
假設每條qp都每10蚊派60蚊,
4x6係54條飛每條36倍。
3x4有27條飛係36倍,另外有27飛係216倍,如果相信賠率係相近於中獎機會率嘅話,同樣54注,3x4中獎頻率會較低,但賠率更高,中左就派好多。
謝謝ching詳細分析我都係諗住試下跟人買,如果佢提供3場重心場次,咁我就買3x4位置Q過關,如果提供4場,我就買4x6過關用3隻馬互穿
機會是自己製造的,成功爭取休息
(LIVE)banner
睇到了
「金鎗六十」狀態不俗周日爭四連冠 練馬師料未退役:佢鍾意比賽

原文網址: 「金鎗六十」狀態不俗周日爭四連冠 練馬師料未退役:佢鍾意比賽 | 香港01 https://www.hk01.com/article/1013338?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

雖然佢晨操仲好fit...
搏好分搵牙痛狗答你
佢專家
如果今次又彈甩贏就一定唔退人渣良
講錯 人渣樑先岩
會唔會見到大至尊季尾走去跑d濕鳩G3幫燉馬佬護級
睇我 朗 都知

賽馬投注紀錄 2023/24 (97)
https://lih.kg/CgkzsnX
贏埋428,可以休息啦
睇住黎食
收工等禮拜日了
又加班
仲有兩日 先見 到美寶日嘅到臨
咩實Q嚟㗎 又要開OT???
禮拜日睇馬算
大賽睇算,除非有變化地可以搏游水馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞