賽馬投注紀錄 2023/24 (97)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
現在出發去美股找回來
唔識玩股
祝你好運
美寶日未?
今次肥航有冇輸幾多賠幾多?
後上馬點稱都未輪到佢,只能說我輸了
早晨
咁大雨嘅
頭先金鎗操完嚟,完全唔似老馬
fit到
好難講,你每關都唔同飛數,好難一概而論
我都想知最好嘅買法,例如2關,3關,4關,我見好多人如果2關就2串3,3關就3串7,4關就4串11,其實呢個係咪已經最好買法?
冇最好買法。完全係睇你財力。

上面個師兄4x10,四單頭,六孖寶。
單頭17注,孖寶102注。
最後收錢係單頭大約80蚊,孖寳1800蚊。
我會覺得,如果唔係刨冷,單頭果17注係咪真係必要,中得一關又多數唔回本,甚至收得十蚊八蚊,既然都係要搏孖寳先大機會回本,咁不如4x6好過,即係全部過兩關先收錢。

4穿11諗下好啦,同樣選馬要五舊水。但收錢保守估計有一皮。
我之前就係咁,好多時唔中 or 中幾蚊/1x蚊,真係中3關先可能多;下次試下4x6先,多謝巴打指點
謝謝ching詳細解答
4關就建議買4串6,
想問下,如果只係3關,ching建議3串幾好呢?
3x4
thanks
對應番同樣原則,每關注數多嘅話係可以3x3。
假設每關六條飛,3穿3係108條飛,3穿4會多216條飛,而事實上呢216條飛你唔會條條都想要,每關越多飛,你條過3關就越貴,越多你未必想買嘅組合。如果你係單注/少注過關,咁3x3定3x4分別唔大。
即係如果3關,信心不大,建議用3x3好過3x4,因為3x3所用本金細啲?
本金大同細係睇你每關有幾多注飛,你三關都單條10蚊,3x3同3x4只係30同40蚊嘅分別;假設你每關都鐵角3注10蚊,咁就係270同540蚊嘅分別,當然你可以靈活玩嘅,不過注數實際係相差左一倍。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞