方力申公開激讚女友葉萱 「從未遇過一個像葉萱一樣的人」

284 回覆
31 Like 189 Dislike
你有無睇其實
入面大把有利益輸送嘅扯皮條同Stockholm syndrome 嘅人啲女係明知俾人呃蝦條,會繼續介紹人入去俾教主吊
Maple 就俾人”姦”咗17次,我就唔係好明點解可以咁多次都唔走
咁冇話葉萱有錢賺喎
捐錢同做教會勞工就有
介紹人入去時,只係真心認為教主係神,學生時期就被洗哂腦
清醒後終於知佢神棍
佢要走的時候都冇咁易,俾人恐嚇又跟蹤
後尾好難先走到
而家佢知教主就快放監,先上電視又打官司告多個教主一次,防止更多人受害,明知單野咁會曝光俾人笑,又有機會俾個教會報復
都夠膽咁去做
明明好勇敢的行為,點解仲要落井下石
如果佢真係只為利益分配而告發教主,
單官司一早打唔成,同埋佢都俾人拉埋啦
咁多巧合咁多天真嘅思想,先會有攝理教嘅出現
同埋佢俾人強姦咗3年先出聲而家唔係講緊利益分配,係佢唔洗俾人告埋一份,三年黎有幾多少女入咗教?佢選擇啞忍,而唔係一早踢爆?
不如你睇下呢個post啦

前邪教牧師葉萱Maple Yip
https://lih.kg/3327719

人地18年-21年強姦佢
但中間佢仲得閒黎香港拍廣告架喎點好難先走到呀
講真香港咁細,佢俾人強姦咗一次係連登/ Facebook 開個post已經警剔到好多人啦,仲可以積極啲同各大院校投訴攝理教,咁佢有無做呀?佢根本就係留係教主度上位,去到個會就黎俾人告時,就黑吃黑順便宣傳自己
我覺得你仲天真過葉萱
俾人姦都仍然可以覺得教主係神
佢咁細就入教撚知咩事
後尾先發現唔對路
你點知人清醒果下係幾時先

順便宣傳自己仲好笑
要用依d野黎宣傳同落街裸跑有乜分別?
事實係佢又冇出道,宣乜撚野傳
全部你自己幻想
得喇得喇前攝理教徒
我只知道屁股真大,咩借宗教之名行騙,既得利益者互相出賣我唔理得咁多
戇鳩
唔怪之你乜都老屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞