方力申公開激讚女友葉萱 「從未遇過一個像葉萱一樣的人」

284 回覆
31 Like 189 Dislike
方力申曾與女友「秘密外遊」 公開激讚葉萱3大優點
方力申在訪問中談到女友葉萱,方力申指與葉萱拍拖一年半,認為女方與自己非常合拍。方力申指曾經與女友一起「秘密外遊」,但女友並不喜歡逛百貨公司或名店,就算朋友幫忙預定推薦高級餐廳,女友反而只希望到普通餐廳用餐,性格樸素簡單。

性格合拍 興趣同步 對女友讚不絕口的方力申,更指入行多年來,「從未遇過一個像葉萱一樣的人」。除了性格合拍之外,方力申又表示二人有共同興趣,包括看畫展和博物館。

方力申強調自己對感情認真承認被催婚
方力申除了在訪問中大讚女友各大優點之外,又多次強調自己對感情認真,每次拍拖都好認真。雖然父母都有催婚,但方力申就指自己經常耍太極,雖然心裡早已有計劃,但就不會對外透露詳情,不過就肯定絕對不會奉子成婚。
個屎忽夠大
食教主口水尾
我們秀晶的屁股....
好生養
日日玩狗仔
日日狗仔屌
賤種唔肯同屎達肥結婚
正仆街 當Stephy係咩:

最近小方舉家遊日本賀母親70歲大壽,雖然唔願透露女友葉萱有否同行,但就自爆兩人有過甜蜜旅程:「之前我同佢曾秘密外遊,佢唔鍾意行百貨公司及名店,搞到我都冇買嘢,就算朋友代訂推介餐廳,佢都話唔好,『邊行邊食就算。』」小方對葉萱讚不停:「佢對物質冇乜要求,樸素簡單好容易滿足,呢個係我欣賞佢嘅地方,因為自己都係好簡單嘅人,我哋經常去茶餐廳飲奶茶。」因為葉萱的簡單令小方另眼相看:「喺呢行咁多年,冇認識一個咁嘅人,(係咪會加分?)係好啱我,因為我哋好夾,哈…尤其係佢唔使錢,我冇錢可以使,我哋嘅共同興趣係睇畫展及參觀博物館。」
條女做埋教主嗰份
有無秀晶優點圖睇吓
屁股真大
44歲有心有力父母催婚

另外,44歲的小方月前在《世界先進游泳錦標賽》分別奪得銀牌及銅牌,追問會否襯有心有力之年成家立室?他帶點尷尬笑說:「咁唔止得呢幾年(有心有力),可以去到好長時間嘅,順其自然啦,我心中有plan,講出嚟就冇驚喜啦,但放心,我唔會奉子成婚,(咁安全㗎咩?)咁樣唔得㗎。」他承認父母讚葉萱係好女仔,都好Like佢,仲不時催婚:「我同細佬成日扯貓尾,耍太極。」他又投降說:「畀返啲神秘感我,我老嘞,抵受唔住壓力,放過我,畀我透吓氣。」
教邪教邪主入左獄,都走去監獄附近嘅樓洋台到揮手,想教主見到佢黎屌佢
真係好似撞左邪咁
其實有冇諗過係掉轉?係屎達肥唔肯同佢結婚?

屎搭肥心目中理想類型,其實係王子嗰一種,方力申反而對佢來講只係雞肋
一個下體大,一個屁股大,天作之合
激氣
從未遇過一個像葉一樣的人,成日串9我
我想
從未遇過一個像秀晶一樣大的人 啪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞