2024仲有咩人會買太古城?

98 回覆
25 Like 41 Dislike
樓價反映哂啦
杏花邨3房唔使8球
太古城唔近太安樓2房都係8球
杏花邨同太古無得比啦
望海果排仲要愁打風
好多人由細到大全家住港島東,返工返中環,結左婚生仔要幫手湊,外家又係住港島,咁咪會考慮買返太古城。

呢啲情況不斷都有,10年後2034年都一樣會有呢啲人買太古城。係睇你有無咁嘅需要姐
有無999年契 新樓? 求介紹
英資盤買少見少
呢到d弱智仔睇完youtube都要del record
話驚點擊俾人賺錢
窮人思維特質 總之接受唔到人地好
但係反觀富人就好識利用人脈善於管理人心
合作先可以共贏

俾佢一丁友有曬水喉牌電工牌識搭棚識扎鐵識油漆識泥水
送埋塊地俾佢都起唔到一棟村屋啦
下下咁撚憨鳩 有閪朋友咩佢
哦⋯⋯係咪話將軍澳同觀塘啲人走去太古城搞到品流複雜嗰條on9仔?笑到我
我反而中意近西灣河果三座, 有海景, 近太安樓多野食
近電車路去邊都有巴士唔駛一定要搭地鐵, 就算搭鐵西灣河站出其實都唔駛幾分鐘就行到番去
不過隔離果座HOLBORN納米樓就真係浪費哂塊靚地
"東薈城檔次係兩至三個太古城"
睇到呢句笑撚咗
東薈城檔次可以有幾高呀?
而且一個係商場一個係屋苑
要比較都擰返東堤灣畔, 藍天海岸同太古城比啦
買定等收樓重建
冇咩人買應該係同果邊按揭成數唔可以做太高有關
果邊地段好
地契又999年
有錢都會想買果邊
真,有錢想住邊都得
https://lih.kg/CfcjMFX

yes 就係果條on9仔

"放假好多將軍澳、觀塘友走入離,d品流好難搞
住港島起碼都要住到天后、銅鑼灣,或者諗下何文田" <----你睇下佢幾撚on9

見到有!3000幾萬放緊盤!呢啲盤真係靠父幹先買到!
搭720P同搭的士差唔多
我第一層就係咁,單枝管理費又貴,樓下乜7配套都冇,依家有少少後悔。。。。。
我都有諗過杏花邨,始終覺得太古好住啲
都啱,返到屋企換埋衫做完gym先8pm的感覺真係返唔到轉頭
Join樓下gym room當會所用,將就下
但唔明點解泳池只限某座數住戶用,好嘥囉
原來免地租!
呢個贏哂,完
如果Holborn起大單位可能賣得好過依家,太古城供滿樓嗰班人咁叠水,換樓一流
我寧願住柏傲莊/天晉呢d
必嘉坊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞