apple發佈會Apple 5 月 7 日晚上 10 時

220 回覆
55 Like 17 Dislike
咪就係得呢d用
最基本既ipad都夠, 展示下ppt, 填下資料
呢d咁入門既大把競爭對手, 都唔一定要用apple
我都覺

唔知點解啲人成日覺得「Apple冇創新=Android好創新」
Android陣營係咁創新咁特別嘅話
晨早就應該出緊其他新產品
仲洗鬼同Apple鬥手機/平板/電腦咩
股價
填form
工程撚表示成日用iPad夾圖度數
認同

淨係用iPad砌PowerPoint同Word已經勁麻煩
Even用埋keyboard都一樣
一日仲係 stage manger, 一日都係玩具
非pro 機一律永續60hz 到2050
用過咁多apple野都未試過燒印
iphone15 max咪係
舊款有冇減價先
機師?
無mini咪撚開發佈會啦
岩呀 an機咪又係多左全屏mon 屏下解鎖 摺mon果d小小野
平板同電腦直頭大家一式一樣
成日屌唔創新 可以點創新
你弱智?
microLED就話姐 miniLED擺明係低階過OLED
我都想
但刀法精準嘅Apple應該唔會俾pro motion iPad mini
如果有即刻
幾時有macos lite 俾ipad
加到iPad pro 價又話貴
ipados 根本吹水唔抺咀浪費粒cpu 人地andriod 個desktop mode 已經屌打
真係有唔介意佢貴
iPad mini 個尺寸簡直完美
依家有剪片software 叫做可以用盡架啦,未出嗰陣真係拎粒勁U嚟睇Netflix
傳左幾年會有macos lite 都唔知等到何年何日
買ipad pro 仲貴過買部full os 既macbook air 都唔知為乜
裝修撚表示成日用iPad 畫SketchUp
iPad mini 求9其塞粒m1夠用 理得佢60hz
最後係出唔同顏色既Apple pencil
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞