One Piece 海賊王第1113話情報+討論

269 回覆
20 Like 7 Dislike
咁拉布就唔駛再撞牆
等陣好似火影咁 五老星 本體唔係度 無限不死身
one piece 世界又好似得主角係膠
其實世界反應幾正 但係要識嘅人 畫咁多二打六嘅反應做乜
尾田依家世界反應會唔會密左d
搵電話蟲又畫幾頁, 博士開始講野又畫幾頁, 講完野一定又畫幾頁, 明明以前頂上都無咁撚密, 依家仲要係海賊尾段故事
Cap定世界反應
遲吓整合埋應該出到兩話
淨去過既島都3十幾個
畫埋未去過既 一個島一格差唔多
點解
推唔到先唔合理
鳥籠唔合理個位係德島太多高手

上帝視覺睇,就算唔計其他戰力,齋路飛、薩波、藤虎,明哥單挑任何一個都冇勝算

就算明哥唔知路飛咩實力、唔知薩波喺島,但夠唔夠大將打應該心知肚明啦,收鳥籠屠殺平民咪即係迫藤虎開佢拖
呢度好撚多傻鳩太得閒集集都要FF戰鬥對位
完全冇討論價值
講完覺唔覺得自己on9?
累贅粉覺得戇鳩係正常
因為國王唔係佢
早排吹累贅做神 應該雙國王啦
明哥開雞籠好合理,係藤虎個堆高手唔打鳩明哥唔撚合理
贏唔贏到明哥都未肯定,

但大將已經用咗隕石,炸落去都爆唔到籠

其實明哥秒中將,佢都有大將級
佢肯去做實有大將做
所以我比較buy 尾田畫啲高手打殘明哥再到路飛執雞
【TalkOP情報】#海賊王1090話#情報
https://lih.kg/AvQbnMX
#367 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

有d累贅吹奏師鐘意用分組吹奏 兩個國王咁
咁尾田咪比個正式分組大家囉
衰鬼尾田又冚人一巴
1095同1096個po累贅粉打晒飛機咁討論

依家小貓都打唔贏 諷刺到,好撚正

One piece 海賊王1095 情報+討論
https://lih.kg/APnocwX
#860 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

收到你請求
全球最大雙翼撚尾田有野補充
翼就屈大細翼 轉做棋啦 係咪又大細棋先
學下chess啲規則先comment啦。真係睇到人尷尬。

咁鐘意話累贅,咁king 就更應該比契仔 ,因為國王攻擊力弱,防守弱,咁一用途就係企埋一二邊唔好死。你咁撐白卡,咁嘅表現邊度似路飛。梗係似累贅啦。
我最狙擊緊分組d人 棋唔係重點
艾尼路直接最強見聞色,望到遙遠未來,預早搬定上月球
中文
估唔到佢會話世界沉入大海
世界一層一層咁樣疊上去其實都幾震撼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞