沈運龍陷學歷疑雲 自稱擁「馬來西亞大學博士學位」 馬國大學畢業生:聞所未聞

155 回覆
222 Like 3 Dislike
洗多幾轉
你原本個假學歷就唔會show出黎
到時你對某一科咩野都唔識都分分鐘變成榮譽顧問
八掛地google 左間'南方太平洋大學'
佢有個中國大陸,澳門,香港獨家代理
入面d 料流到我以為係惡攪

貨金買名都搵間堅d la
又係你條傻閪龍
香港就係咁撚可悲

畀呢啲虛假學歷嘅人把持政務
想問頒授咩院士資格既機構使唔使認證?
個獨家代理老闆係檀香山大學同南方太平洋大學博士
講真689 依班友係咩料大家心照啦
最好笑係世人皆知葛狗虛假學歷但冇人郁到佢

佢唔會提
成壇野仲鳩流流過菠蘿油王子
雞棚大學
全部都係雞棚佬
應該同基哥條女同一間學校出來的
認乜野證?你估真係大學果D咩?求其搵班友搞幾個會,然後幾個會成班人搞一個評審局,再畀錢請人做評審,然後就book個大學會堂做場大龍鳳就得啦

你鍾意開個連登榮譽院士都得架
中國香港娛樂圈都有個蔡思貝兩個月拎到菲律賓嘅大學學士
咪一樣生勾勾係到
條友既所謂"北京燕山大學"碩士都9成9係假架啦
只有"燕山大學"冇"北京燕山大學"
真係"燕山大學"直頭唔係北京
咁好過提款機老婆整假文書既
做議員有冇學歷要求? 佢係咪靠虛假學歷而得到現時席位? 如果係,應該犯左法?
以前個時代無咁易check到,咁呢班伯父係舊時代既人,咪繼續用緊舊時代既方法囉
條cheap閪貪平囉
lm
棚上棚
唔同架

1個case係去大學買學位,不過果間大學係無咩制度既國家,或者係會寫明係買既學位,無其他大學會認,但事實係間大學俾出黎既。你攞住張cert去搵工,hr醒d都只會踢你走或者笑你on9。

提款機老婆係就咁淘寶買知名大學既cert,佢呢d叫偽造文書,你攞張咁野搵工,hr有懷疑報警,證實到後要坐架。
哦...PHD下話,問佢當年published 個thesis黎睇睇咪知咩料囉
Taught 都要時間同交功課
自摑瘡疤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞