Virtual Youtubers 討論區 (2554)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有聲
柒左咪老老實實認衰囉,撐咁行為乜
放鬆啲啦香港人
不過要排咁耐確實係應該先排定既
咁耐時間都夠出幾首啦

兔都係兔年先補幾首
不過冇乜人預佢會sololive
其實原創唔夠都唔算大問題 有心肯出$一定可以喺一年內出夠數 lamy最大既問題係俾唔到人佢唱開歌嘅感覺 突然開solo live 俾位人入
兔呢
兔年加上fans base 大,講真佢上年如果冇solo live 反而令人覺得奇怪
唔係3000句,而係3000篇文章
一開頭staff係dc同koyo講話整ai koyo要錄3000文字
koyo覺得輕鬆啦無問題就覆咗話ok
結果後尾見到個staff話打錯字edit咗句嘢,由3000文字變咗做3000文章
有咩俾唔俾位人入
唔通話想開solo live都唔得?
可能有唔少直接用直播時講野代替?
可以係忙架啫
你睇下船
不過人氣+錢可以解決一切
但成日都見啲細v都搞到
如果唔係太大個場 其實會唔會都係唔貴嘅事嚟
雖然拉米個性格都係大影響
冇自信 易受負面情緒影響
多少又有啲偏執 上個禮拜有場昼配信佢話
好似錄隻歌定乜鬼 3定5分鐘嘅sound 佢都拆開幾百part嚟錄 錄咗幾百分鐘嘢
如果識玩可以開asmr讀書台解決問題
總感覺兔既sololive 幾刺激到其他holo member想搞sololive
始終兔搞sololive俾出黎既感覺係夠紅就有人黎,唱歌勁啱勁係其次
講真好似段片所講 船長都未開solo live 短時間真係好難排到落lamy度 利申我就holomen全肯定派嚟 支持佢地開多啲live 等我可以去多啲日本
講真細V可以唔計成本去開姐
但企業一定要計成本效益

講真lamy個位holo一定唔會優先揀佢先
前面好多人都等緊
唉中6合彩我出錢佢開算
榮譽贊助人
唔係 全部都要由頭錄
我想睇牙狗sololive再整個3周半

三周半咪頭落地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞