Virtual Youtubers 討論區 (2554)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實呢個咩嚟 小型音樂會?
https://tokyo-joypolis.com/event/hololive_jp2024/index.html

見d人嘈話7000yen貴
心諗1分鐘1on1 talk+mini live+語音抵到爛喇
重點係星街/Towa語音重稀有過直筆
線下3D live
圍返先400$ 食一餐已經無左 不過日本仔人工低無計
邊度嘈咁on9
通常呢啲公司國際上市會奶野
但本土上市就要睇返當地民情
如果以日本嘅企業環境睇
對佢地黎講 虹個運作模式冇問題
如果虹個淨利率咁好都跌

再加上佢分類唔係娛樂事業
而係歸落ICT
唔少股民眼中根本係科技股入面嘅妖股
2CH果堆
但講到尾心諗又唔係必需品,覺得貴既唔去未得
架仔身在福中不知福
海外連抽同參加嘅機會都冇
幾千羊你課一單都冇左啦
係咪有人要買公仔
起撚到
但我遲啲搬
唔記得問frd填佢哋地址
屌而家未有人起身
仲有貨
有無人試過俾咗錢之後改地址? 有無方法?
笑下算
係幾好笑嘅 窮到連400$都覺貴之餘仲要大大聲話俾全世界知自己係400$ 都俾唔起既窮L
https://shop.hololivepro.com/pages/faq
既に注文済みの商品の住所変更は下記テンプレートを埋めてお問い合わせ頂きます様お願い申し上げます。

------------------------
注文番号:
本名:
郵便番号:
住所:
電話番号:

過俾咗錢既Email跟返格式同CS講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞