我覺得男人戴石英錶真係好柒

221 回覆
39 Like 430 Dislike
我覺得女人著瑜珈褲真係好柒
入黎就係為左睇呢隻
食煙同你講個兩樣野冇得比,錶同鑽戒係心理上貪慕虛榮,但食煙真係會釋放chemical令到你真正意義上嘅爽,所以先會有咁多人食同咁難戒同埋抽咁多稅
你係咪思覺失調 咪喺自己嘅幻想當中
無啦啦又公屋又uniqlo 仲要整佢咩成功榜樣
又整個三百萬身家同三十億身家同一個range
應該得你先up得出 3m 同30m 都已經係完全質上面嘅分別
其實你有冇睇返自己寫啲咩??

有錢人冇錢人嘅分別 在於佢係有錢同冇錢 就係咁簡單 唔好太多幻想 唔會你自己覺得係有錢人要點 佢哋就會點 睇少啲漫畫 咪覺得自己覺得係就係
戴緊
冇得彈
你果然該死
清又吹大左起馬要誠哥1/3到一半身家

In 2023, the Rolex brand was valued at approximately 10.7 billion U.S. dollars.

Li Ka-shing › Net worth 36.5 billion USD 2024
大佬你就係最佳證明喎
呢隻印象中係有戴過但唔係呢代嘅007
得啦 打一大堆廢話出黎
直接舉例你見過咩世面咪得囉
成碌柒咁遊花園
你都唔撚明人地講緊咩
係佢唔明啫 根本炫富呢個term就好主觀
同啲女靚唔靚 正唔正一樣
人哋用嗰個根本費鳩事彩你
準 襟 輕 唔駛保養 性價比高
我都係驚比樓主當石英
定係柒一半當贏
樓豬同戒丁引j圖有咩分別
唔識野就縮返入你老母個臭化閪入面啦
業餘工藝師手作
其實已經唔係邊個論點更有力既問題

你係最基本理解對方既想法都做唔到,
純粹單方面講你想講既野

即係閱讀理解失敗了, 就算你講到識飛,
都係冇解決最fundamental既問題

不過睇黎你都係唔會明成件事有咩問題
似係返屋企仲口upup 好自豪咁同老婆講今日xxxxxxxxxxxxx, 而話唔係自己唔明阿, 阿叔我唔需要明, 袋錢入你袋云云
on9又一個盲目仇富撚
.........................你都幾撚on9
我指出你邏輯問題, 你就直接把唔係支持係既人全部歸類為仇富

清係唔係做政府定建制?
邏輯你老母咩 我咪指出緊佢話人戴錶=炫富
已經好冇邏輯啦 你條傻閪出黎搭嗲 九唔搭八
ching你老母做雞?推你老母出黎都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞