深圳學車 ¥3000 包合格?¥490考車費!仲有模擬駕駛玩!逆向考車,有冇得諗?

180 回覆
32 Like 117 Dislike
抽一次考又唔見$5000又唔見你講
你都ONLUN79
香港考車 係全世界數一數二容易
你最多係話考官閪兼獨裁
Lm
做唔到
讀書個D易D
你係咪掉撚轉咗嚟講啊
香港考先係嘥時間又嘥錢喎
當年個畫面返晒嚟
利申滿分
搞個居住證又唔駛你長住
KOL收錢拍廣告
港人報考條件很簡單,向深圳當局提交回鄉證和內地住宿登記證明便行

考取內地駕照後,待一年實習期完結便會獲發正式駕照。正常情況要五年後,才有資格向香港運輸署扱牌
Gov
證明文件以證明申請人符合以下其中一項申請資格:
證明在駕駛執照簽發國家或地方連續居住最少有6個月:護照內入境及出境蓋印、當地學校成績表、受聘公司證明文件,以作證明。運輸署都會按申請人的個別情況作出考慮。;或
證明持有外國駕駛執照最少有5年:外國駕駛執照;或
證明持有該駕駛執照簽發國家或地方的有效護照/旅行證件:有效的外國護照/旅行證件。

怪唔得唔使等5年啦仲以為改埋中国車牌
咁工作證明使唔使5年, 成堆虛假文書
講緊時間你又講錢
你唔好講埋去中國學車啲車程時間
日本笑而不語
個樣似低低地
你係高級連登仔咁樣好正常
大把港豬深圳住
每日來回香港返工
居住證屬於運輸處三個條件入面嘅邊一項?
點睇都唔屬於有效護照/旅行證件掛
單新聞講緊用假地址喺大陸考車喎
條友個樣都係典型大陸仔樣
唯一賣點係可以睇返舊時嘅香港
而家衰左要排成年嫁啦
她又故作神秘地說:「為迎合運輸署規定,我們會以公司名義替你弄一份工作證明、出入境紀錄也可以『找關係』幫你搞定,只有我們有這種能力。這種服務需要額外收費,約五千人民幣便行。」
單新聞後面咪有講一年之後間嘢會幫你搞假嘅工作證明同出入境紀錄換香港牌

她又故作神秘地說:「為迎合運輸署規定,我們會以公司名義替你弄一份工作證明、出入境紀錄也可以『找關係』幫你搞定,只有我們有這種能力。這種服務需要額外收費,約五千人民幣便行。」
掉轉諗,學完返黎買架錢七,夜晚無人既時候先出去操車咪得
老手半個鐘pick up 到既野,新手我當要多三四倍時間都係兩個鐘pick up 返個感覺
但係唔使俾香港班師傅呃鐘,又唔使俾考牌官鳩tick

利申︰香港牌
香港唔係難考, 係班考牌主任同班教車師傅PK , 又話你轉彎位置不正確,又冇擰頭望鏡
女嘅唔知點解特別容易過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞