原發性早洩和次發性早洩之間的差異

73 回覆
37 Like 12 Dislike
忍一忍洩咗道氣就唔夠硬
睇性興奮程度
如果直接一黎就推車,我2~3分鐘就射
如果傳教士/床邊腳擺上肩咁屌,再最後推車收尾,就屌到10~15分鐘

個人好鐘意推大屎忽
想問打飛機好快射,代唔代表扑嘢會早洩?
勃唔起點搞
早洩就早洩

冇人會理成因,只會恥笑你個結果
有friend話試過去中國按邪骨
按前列線嗰陣都按到想射
我普通都係兩分鐘
一聽到啪啪聲就會射 點算
分到咁清, 治療方法咪又係一樣

唔洗講咁多, 一律用延時噴霧頂住先啦
其實係控制到

1 物理上 ~ 搵d 野另到龜頭減低敏感度

2 心理上 ~ 壓抑精神上性興趣狀態 (如背乘數表,想一d 要與性無關,但要專心思考既事)
認真試過雙位數乘雙位數同埋指甲大力划大髀
Lm
條女肉緊啲,嗌得大聲啲都即刻想射
其實放鬆啲個人屌好似係可以持久啲 你收緊個人谷實勁快射 有冇ching知我講咩
調返轉
竟然
認真想問,唔會諗諗下軟左咩?
會,所以要控制 ...不過會軟的,通常都無早洩問題 ..
都係 下下都谷到條j最漲咁插 好敏感好快玩完
反而放鬆下慢慢黎仲好 不過如果突然感覺黎個控制力就冇咁好

我一開始都係勁敏感,可能因為無割包皮啦,好快就射,2分鐘貨仔都無
跟住上網睇話要習慣/減低果個刺激感

我當年就同女友(依家既老婆)講 唔帶套扑野,就射之前先帶套
佢又肯,慢慢又真係扑耐左,加上去搵下令自己無咁性興奮既POST,再延長D

但可能太耐唔帶套,一帶套就好易軟
我都係咁 之後埋牙前含埋先就會更加練到個持久度
一有feel就要即刻用返力去control佢或者換一換姿勢乘機回回氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞