CY Game 最近唔係好掂?

50 回覆
6 Like 4 Dislike
馬娘突然大爆死
估唔到公主係GBF 營收3份1
灰姑娘又係輸比GBF
隻卡Game 執左佢啦

隻GBF 成日笑無人玩 點知成績仲係CY Game 入面不過不失
之前仲擔心GBF 會玩完 睇黎有排都未到佢摺
Pcr打埋呢期公會戰就棄,玩咗4年都差唔多時候收皮
其實之前第二部開始之後都下滑緊
馬娘當年為咗玩佢買咗一年vpn
刀唔知馬娘有咩好玩
馬娘搞乜
樓主係咪冇玩過relink
GBf還GBF Relink還Relink (利申 十年騎空士)
2月尾週年、3月人氣角+主線,同FGO一樣一年兩三個卡池賺夠成年份
平時躺平都一樣輕鬆係課金榜前30過日子,馬娘都死嘅話應該所有日系手機game都死L晒
毒撚系會畀中韓食晒
但怪物彈珠同棒球哩D依然可以長做長有
都唔知手遊有咩好玩
都係垃圾抽J圖驚
Cy 其實即係日本米哈遊 都係靠抄下抄下 同萌囡囡畫風

而家架仔覺醒 玩過原神 星鐵 仲邊有人玩cy

公主又比悠星檔案屌打
希望公連頂埋個第3部先接
GBF點會咁快摺
人氣差就唔會出隻VS又DLC
今年仲有RELINK 賣左1M+
周邊咁好賣
檔案設計 玩法 成隻驚好似係泡菜佬nexon 整出嚟
一開始諗住打日本市場驚日本仔唔買單
所以好似搵Yostar幫手搞日服代理

公主連結人設唔錯 但係玩法真係冇咩突破
Cy諗下用唔用pcr個牌頭整隻新驚仲好
公連今年整左個屬性系統出黎夠哂突破啦
馬娘營收跌係抵死
pcr頹左咁多年以為想執
原來係因為有班萌豚幫佢埋單所以唔休做
但隻Game十年如一日
十年前我打緊巴哈
十年後的我都係打緊巴哈
幾年前實裝路西
到而家都係打緊路西
而且個主線搞到一舊屎咁
寫到就快到終點
再寫落去就去星之世界
但感覺官方都唔知點寫埋落去
而且班主角群
10年既手機驚你仲期望佢有咩突破
其他10年既GAME都係食緊老本 只係用唔同合作整靚盤數 玩法都係一撚樣
其實pcr唔係要求做最top果班既話可以唔洗課
我都0課左好耐
唔知你記唔記得第二年定第三年搞過一個PVP Content 叫Defend order 玩家分開幾Group 互相搶地盤
但平衡太差最尾變黑歷史
自從果時失敗左之後就唔諗新玩法
十年做既野就係不停加d新boss為難玩家
冇課都有幾井石淨,唔知佢點賺錢
唔知點解紅組特別勁 藍同綠要二打一就壓制到紅
但最後有bug, 藍組有玩家用咗某個活動道具整停哂場活動既戰鬥,之後直接收檔

場活動唯一好既就係各組有個頻道傾吓計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞