NewJeans 5月29號CB 而家點算

554 回覆
112 Like 37 Dislike
係咪搞錯哂
閔大媽俾閪be屌到駁唔到
淨係敢話新團抄鳩新牛概念
作為最後嘅遮醜布
好耐冇見你
Hybe有80%股權,練習生任揀,比你砌隊NJ,成功左就想飛起人
Teddy 間blacklabe ,yg 都係持45%,之後慢慢獨立出黎
應該係正路結果
Hybe玩到咁大擺明就胸有成竹贏硬
閔老母9成9冇得撈
係差在會唔會比人告到坐監
NJ同閔老母企埋一齊肯定會比Hybe慢慢玩殘

反而同閔老母割蓆Hybe睇在NJ咁大隻金蛋份上點都會肯比資源谷多一兩年
等到Illit真係企得穩唔洗注水都有好成績個時先再睇下點清算NJ
但呢條女真係幾撚勁 隨手砌完隊Gfriend唔要即刻可以砌隊NewJeans出嚟
從來無覺得關L 團事,L 團係房狗買返來比表弟做補償 ....

我地嬲係,表弟當日權鬥輸左比呢個女人 ,搞到開國功臣都保唔到 ...老實講,佢要房狗幫手,房狗無理由唔幫 ...房狗窮得只剩下錢 ...正常錢解決得到既問題就唔係問題啦 ...

不過房狗最終話買件新玩具比表弟,掉左舊個件 ...

表弟條撚樣要新唔要舊 ....
而家搞到咁
基本上一定點都收皮
兩邊都關事
Earnot不嬲都賴晒話newjeans係元兇罪魁禍首
依家Hybe 出晒聲明,佢無得唔走 ...係人都知Hybe 係佢老闆 ...韓國職場係一個階級咁重既社會 ...閔媽唔會再比人接受 ..
少咗留言,咁都認得我
閔媽就100%有份搞死Gfriend
因為你個名,以前仲幫佢開過post
大波鬼妹唔再出歌好可惜
閔老母可能後面有金主先咁撚癲
房狗係Hybe , Bighit 直接調人比表弟。。。 當時櫻花,一葉都係房狗重金簽返來比表弟
條女成日想自立門戶
去CJ E&M先有用
HYBE依家真係另外三大加埋都做唔低佢
房狗暴發戶好撚癲
不過佢真係幾有料 不過佢下下當班女係工具就好仆街
成日開twitch直播打機
男女通殺

exact7ly

男團只吸到女粉
(仲要出唔到圈)

可塑性 / 辺際利潤遠低於女團

如果閔老母乖乖收皮, 房狗應該比佢keep 住股東分紅比佢 (估計開頭成立新公司,房狗會送左唔小股份比佢)
今鋪佢引火自焚
仲留閔老母喺度?
有錢就是任性 ...不過自己搵隻養唔熟既癲狗咬返轉頭,真係大快人心
咁啫係新牛點都死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞