COLLAR討論區 (959) 903《Bad Girl佬》一連三集有Candy!KKBOX風雲榜搶飛攻略!

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
講起又要講
SL 903 冠
其他台連榜都唔上
自己都冇啦
指過去兩年自己和大家一樣經歷很多高低潮,感到不易,曾懷疑下次生日會大家會否到場,有大家繼續支持是不容易,自己有很多地方不足,很多時對不起大家,大家要同身邊人講鍾意姜濤不是值得驕傲的事。他回想自己17歲時覺得擁有粉絲是遙遠的事,現在將近27歲,出道短短幾年經歷對他來講很大磨練,自己慢慢學習去變得更成熟,提醒自己保持初心,但坦言很難,內心不斷拉扯,希望將來自己不在演藝圈,仍在大家心中留下種子,令以後下一代都有追尋夢想的力量,能告知身邊人曾有一個人成功過,那人叫姜濤,他未必是完美的人,但想大家的下一代都會追尋夢想。姜濤揚言會加油,努力告訴對他有負面想法的人慢慢知他會做得更好,答應大家會變得越來越好。
有幾過份呀
上年邱仔新人年 港台淨係上得ss 其他都冇上過 但係同公司女新人 港台上左sica兩首 上左winwin 3首 可能係公司派台策略唔同啦
他臨離場前,麻利提議他舉手機跟大家大合照,並問在台邊的經理人花姐是否加入,原本一片歡呼聲即時靜下來,花姐也即刻調頭走。僅逗留短短二十分鐘,姜濤便離場趕往《12怪盜》見面會。
點解會係麻利做主持
我同佢同一間病房 妒忌佢姐
新城有個台專播歌
好似話早幾個星期Cloud冠
一個星期播咗140定150次
筒糖以前d po癲撚到 估唔到先考dse
真係好誇張
未見過903冠軍歌係咁鶴立雞群
連自己公司都唔撐
你都係盲糖?
cc有時甚至榜都冇得上 得10個位
點解要逼害親生女
唔係
上脆都知而家啲後生妹幾撚癲㗎啦
IDC後暫時仲未有團歌上到自己台既榜
聽日又係點樣玩
條片喺台灣拍
其他成員喺香港都唔得閒拍一個
成日被5649撚
痴撚線 咁計返牙路性騷擾佢嗰陣佢應該仲未過16
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞