COLLAR討論區 (959) 903《Bad Girl佬》一連三集有Candy!KKBOX風雲榜搶飛攻略!

1001 回覆
21 Like 6 Dislike

🎂 2024 師傅誕集資企劃 🎂

又嚟到一年一度師傅誕🥳
WINKA FC準備緊一連串活動
需要各位泳瓜🍈嘅支持🤎

———————————————

感謝大家嘅耐心等候,
而家為大家揭曉Tier 3嘅集資回禮!🥰

Tier 3 - 參與集資$700以上嘅泳瓜即可獲得:
Tier 1+2 獎勵 + Winka 小卡文件夾+小CFU水樽💧
小卡嘅相係未公開過㗎🤫
而水樽印有小CFU圖案,集可愛同實用性於一身😎

2024 CFU誕集資目標 : HKD $180,000 ⭐️

🍈 生日應援項目 🍈
1. 泳伽號應援車
2. 大型巴士燈箱
3. CFU誕限定小展覽
4. 大型LED廣告 (視乎集資進度而定)

👩🏻‍🌾農場集資期:
即日起至5月9日23:59

CFU誕集資回禮:
🍈 Tier 1 : 集資滿$100即可獲得Winka生日明信片
🍈 Tier 2 : 集資滿$300除上述回禮外可獲得Winka立牌
🍈 Tier 3 : 集資滿$700除上述回禮外可獲得Winka小卡文件夾(附送3張小卡) 及 小CFU水樽
🍈 Tier 4 : 集資滿$1500除上述回禮外可獲得❰Winka陪你聽❱藍芽喇叭
註: 回禮preview將稍後公開

🚨集資金額最高的5位泳瓜可以得到神秘禮物一份❗️

📝Remarks:
- 集資金額可無限次累計,輸入的資料需與先前已遞交的一致☝🏻。
- 泳瓜可選擇在CFU誕小展覽現場交收集資回禮或安排SF到付。
- 每項集資回禮每人限獲得一份。

⚠️FC不會私下向任何泳瓜籌集資金或要求塾支,如有不尋常人士向你私下籌集資金,請向我們舉報。
⚠️如有任何查詢及疑問,歡迎私訊FC Instagram (@winka_fanclub) 聯絡我們。
想看反面解散的永遠不果
某團一早唱左啦。
我俾姜糖人鏈感動到
全力支持
一定係公司迫
親生仔
唔好污名化你做唔到嘅事。
點撚樣啊你!

變咗抽盲盒
我會課
點解我感到有d打情罵俏既感覺?
原來今日海咩公園?
個天都下雨玩鳩姜糖
喺viu1hk story見到muta
而家出太陽
點知邊個係你?
有紅太陽姜b停哂雨啦
有狗
@阿樂 係咪有去
仲未有你近照
不是狗仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞