究竟咩人會話自己係最後一代

298 回覆
43 Like 1674 Dislike
咁多個國家咁多景點 活動又有潛水跳傘
我諗我玩晒我諗差唔多都要退休
死雞撐飯蓋
寫定遺產捐撚哂佢咪解決左你嘅問題囉 大emoji係咪會威啲
有邊個未到7老80真係會寫遺產啊大把都係咁跟住益政府BTW大emoji好可愛
享受到咁上下又剩得多咪去高級養老院
你而家諗得黎連老婆仔女都未搞得掂
顧掂自己先啦奴隸
當權者最怕你地d底層無後代啫,你地生活好唔好佢地幾時擔心過?
養和定香港激光做矯視好
https://lih.kg/3465980

行路心跳140算唔算正常
https://lih.kg/3615230

死賤種
咁你驚啲錢死後要捐比政府 咁咪寫定先囉 有乜好嘈
點解要將成個人生嘅錢送俾下一代?
點解唔舒舒服服,襯有生之年享受多d?

我驚下一代照顧唔倒我,無高級養老院咁好
驚生下一代嘅付出同回報唔成正比
屌,不如你睇下自己開po條題目 ,同埋自己up乜撚先啦

你企撚好立場未先?你俾我個感覺係,你正反雙方都做緊呀,阿人格分裂病患者

定係你鍾意自己同自己辯論,鍾意自己講完自己笑(係你就出句聲,我收皮先,唔阻你演獨腳戲)

屌你都廢事,上一段仲同我講緊(豪洗),我下一段就接埋落去話(豪洗)同(會洗撚晒佢)。屌你依頭又話我死咗之後益政府,你想點撚樣?仲要講身家,你理閪得我幾錢身家啫,我立遺囑捐晒俾天瑜嘅屋企人,得唔撚得?咁借問聲你政府點撚樣收返呢?講嘢唔經大腦,上一個comment都覺得你柒咗就好潛啦,依家重要拮柒起個龜頭comment 返我,仲要講埋啲on9嘢咁即刻擺鳩到明要我開鳩你波啫

唔係越撚大個emoji 就越有道理嫁?定係覺得咁撚大個emoji,一定覺得自己好型好惡?返屋企穿筷子,唐仔
#278咪答咗你囉你都唔知自己幾時死打字多就啱咩傻閪攬住你老母層公屋過世啦BTW大emoji好可愛
我好掛住你
https://lih.kg/2657326
講下就信真係on9仔 咁嘅智商做咩唔跟埋隻狗一齊死
你呢啲賤種一定長命百歲 百病纏身

你好care嘅負皮數負千5啦喎 幾時跳樓死
隻狗死咗幾耐
你跳咗我再同你講
跳咗幾次啦btw養芝娃娃心理應該都有啲變態
連登仔
自己圈子窄就唔好講出黎獻醜啦
香港出生率屢創新低,全球最低

你真係弱智
反駁隊出動
創新低,但係你去到邊都會見到一家大細
全世界都係新低緊
唔係剩係得香港
睇嘢唔好咁狹窄
你出去食飯都去見到大把一家大細
唔通嗰啲領養嘅咩戇鳩

Goodest logic
究竟咩人會話自己係最後一代?

答案係:

美國人

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞