Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 678 又擺展啦~又要排隊啦~

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
佢cut我就得,我cut佢就唔得
大陸可以 香港唔得
SG唔好cut
其實出完俾人撻訂
之後現貨半價咁肉酸
真係索性唔好出
但係gog嗰啲啲人見到唔齊隊訂都費事
見到閃電俠齊到隊就去訂
而家就cut咗就當冇事發生,咁基本上係畀佢呃鳩咗喎
我又唔可以因為你cut咗而去取消埋其他嘅訂
得佢可以cut你,你唔可以cut佢
呢個真,
諗住有得落訂實無死,可以齊team。
點知一句唔該就cut咗

老老實實依家清埋手頭上啲單,
之後都係等現貨/二手就算。
無錯,所以成件事搞成咁,絕對唔係玩家嘅責任,依家個情況完全係hottoys將自己嘅錯誤策略嘅後果轉嫁到去玩家身上,造成玩家嘅損失(免息貸款+失望)

1.冇眼光,睇角色嘅眼光唔夠好。之前可能deadpool賣得好,就以為deadpool好紅,第一隻自家嘅機甲系列就出deadpool,有冇賣得好好?
2.反應慢,出玩具出得太慢,根本配合唔到電影最hit嘅熱潮,好像loki神咁,攤到凍曬,出到未?even係好似no way home呢啲明知會大爆嘅,都隔成年先開得齊

跟住落嚟deadpool 3可唔可以做好啲?第一日睇首映,睇完返屋企即刻開工做辦ok?
同你一樣
無啦啦唔齊team真係dllm
一直無開過都無咁嬲
本來第一季已經訂得少左
之後d冷門角色真係要再諗清楚d
好明顯係少人訂到傻,但佢就開左個dx板送多個頭,開發成本高左,個量係低到做多一堆半價/8折去門市賣都搞唔掂,正接cut左佢算,你睇下佢今日都仲日tobey買就知咩事,係囉+500一隻咁撚多人棄單囉

簡單講真接得普通板應該就冇事,利申我係訂普通既,唔知要多個頭黎有咩用
呢隻頭先係重點
gotg 套戲又好口碑
hot toys一出全家幅就以為佢一定會齊team
諗住實無死佢逐個一開訂就即訂
而家有啲後悔
等極都未有drax mantis
最on9
唔出drax mantis前面訂左最後又會唔齊
而家先出而前面冇訂又追唔番前面幾隻
真 諗返嗰陣Endgame未上就先出85+thanos
跟住隔個禮拜就兩隻兩隻咁開
套戲上埋大家睇晒就開rescue
大家咪即刻狗衝
邊間仲有Tobey買
Drax個頭做咗新版又唔出 mantis重用聖誕版個頭慳返咁多功夫又唔出
都唔知佢拖乜
係咪要聖誕版出咗貨先至開
老老豆豆
公道啲講佢又唔係例遲
前幾年都係大部分準時或早派
係今年只係過咗4個月所以比例上算比較多遲派
覺得佢遲係純粹因為佢開訂時講個時間已經係耐
仲衰 到時等住cut單啦
活次次壓重注dc都中伏
Home coming gg jai又有禿鷹頭盔又有書包又有Woody

No way home tobey gg jai 係配角,等又等咗兩年幾黃豆都冇粒,中間隔咗咁多隻蜘蛛俠,面罩收線位依然喺頭殼頂

每個角色對玩家都有感情,買得嘅自然係鍾意(炒家另計),等待嘅時間越嚟越長,公仔出嚟既表現越嚟越Hea,係咪肯定一定會再有tobey紅藍蜘蛛俠出先?
一味擴充擴大嚟做,真玩家邊有能力全部訂晒,唔敢講話係質素差咗,但係兩年幾嘅時間等待,黃豆都無粒就搞八折半價,Tobey早排直頭有現貨賣,都唔知訂嚟做乜鳩。

本身七月dead pool 見到有Hugh Jackman又想沖,但係諗起佢咁樣撚狗,真係唔想訂
Tobey門市好似賣晒
咁即係有得買囉
印象中no way home 21年上
今年1月Tobey 派到手
兩年時間面罩收線位仲係頭殼頂

當我諗多咗,Young Barry依家先嚟話取消訂單即係未開模?由收訂到派貨中間咁多時間連面罩收線位都冇諗清楚,唔係Hea鳩玩家係咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞