Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 678 又擺展啦~又要排隊啦~

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
打左黎退訂公告唔出知自己柒?
咁買人單嘅咪好頭痕
屌你老味係退就快,咪hold住啲錢又龜縮唔出聲,完全當無咗件事,當香港玩家係狗嚟?
Eshop訂單 14日內退番去信用卡
實體單就去番去落訂既舖頭退現金
呢到得一個白卡覺得星戰小眾咋嘛
活:終於少d死貨唔洗比人笑
2024仲要逐個打電話?買咗人哋張單嗰啲點會知而家原來要退訂?呢間公司真係好撚出色
辛苦20樓班STAFF
正式宣佈呢間叫做Star Wars Toys - SWT
marvel dc粉你哋係嚟做免息貸款幫人哋出多啲star wars嘅
依家香港時間7點半,咁晏先打電話嚟
好笑既係 原來收左訂半年都仲未開模整
原來咁撚耐先派係因為懶
呢度都係得一個癲佬話係小眾啫
但係最近真係出極都係星戰
我係都唔出FB公告

吹咩
嗰時日魂三隻蜘蛛Bandai都比退錢

活敢唔敢比人退曬另外幾隻flash嘢先
太少人訂 所以叫staff打電話
成件事有誠意左
唔出公告合理曬 大家唔好屌活仔啦
M記今年上半年收皮
DC全年收皮
唔出星戰出乜
已經係咁出2.0頂住先
平時絕少屌
今次屌爆
出唔到唔好開啦
DLLM
正常都燥既
限量比炒家玩晒
出貨例遲
依家直接cut 完全無成本
真,寧願佢唔撚開,唔好比假希望我
齊TEAM 永遠差一
一生遺憾
隻boss我都想要架唔出又係無計
Zod無rerun但有舊起碼都頂住個雞頭
竟然係咁
計到咁盡
喺呢度分析一下hottoys今次個心理,大家一齊分析下

首先,我覺得今次cancel同最近嘅半價貨事件有90%機率有關係

呀活應該心諗,一部戲有啲角色其實本身都冇乜肉食,但比少部分fans開心下都係照出,但後果就係一大班人落訂唔拎貨,佢又要搵位擺貨,到冇位嘅時候,又要諗辦法促銷咗佢,咁搞個半價咪大家開心,點知半價又比人笑到面都黃,話ht唔掂啦、搞cheap曬個brand

好,依家把心一橫,以後唔紅唔hit嘅角色唔出,冇錢賺唔搞(除咗star wars),冇半價貨,冇少眾嘢,少樣嘢煩
橫掂cut開,
不如cut埋另一隻flash同super girl 啦
淨要Batman就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞