所有花咗廿幾萬讀MASTER為考工程師牌嘅人,都係交緊智商稅

387 回覆
144 Like 39 Dislike
好呀,燒夠廿億比你個白卡佬又點話
留返俾你自己洗好過啦
俾完十幾萬智商稅又唔認柒
牌又考唔到
閱讀理解零分
早日重刷下世唔好再俾智商稅喇
可能見BEng嗰班直接考得牌 佢要駁其他嘢先考到而唔gur 掛
同埋佢太stubborn 喺engine呢個field度
maths phy 類嘅BSc條路其實好闊
明明你講緊MIT opencourse
點解會有人誤解成你讀MIT
我宜家終於明點解要DSE中文3先有大學收
本來叫做分享吓就算
條友串撚到話要屌到我搵窿捲
我先追擊佢

Point 又無,閱讀理解又零分
我問佢考牌唔洗degree 咁點解佢又去讀交智商稅
答我唔到咪係咁重重覆覆MIT MIT 白卡白卡

我屋企隻狗鬧交都叻過佢
我重複睇咗幾次都冇

你係咪睇錯咗part one part two?
佢地written 分兩part , MC 同 long Q
之後再interview
退一步講,個個都master 又charter
已經唔係好值錢㗎啦

不如考返啲其他靚牌好過啦
講真工程狗整咁多牌制都唔知做乜柒
浪費哂社會資源
遲啲分分鐘要phd先charter 到
做工程真係好可憐
做工程要俾錢讀左書先已經交緊智商稅
唔識咪落地盤學
百屌成材
做緊建築 不過唔係工程師 黎亂入一下
我都係考緊牌既時候又讀緊taught master
不過個master 唔算係工程相關既
又有資助可以半價讀就去試下

感覺上尼行都係睇經驗人脈>學歷
廿幾萬碎嘅MIT白卡死唔斷氣
ME人做BS其實可以考Imeche 冇話一定要讀master考cibse
讀master係冇乜門檻,肯比廿幾萬花三年就攞到
你攞黎睇下囉我當你唔係讀埋D垃圾科master
但依家 ImechE 都要master
邊度講話要?
CEng:

Accredited BEng (Hons) degree plus appropriate Masters degree or
當遷就吓你智商,我問緊你兩個問題:
1.你有無讀degree?
2.考牌唔洗degree 你係咪交咗智商稅?
答到未?幾時答

樓豬:汪汪汪MIT MIT 白卡 死唔斷氣

我走去問弱能人士問IQ85都識答正常野
佢最多話唔知道,唔識答
你就問非所問,重重覆覆講埋啲廢話

考牌?考你老味啦弱智仔
走去驗IQ好過啦

仲夠膽覆
你會唔會想睇埋你copy出黎果句說話既下一句?
近幾年先開始要
*問非所答
我打錯野,起碼我肯認衰

樓豬睇錯我讀MIT證據確鑿cap 埋圖
仲未認衰
死不認錯,柒出國際
佢縮返入老母個閪我都算,仲夠膽覆

仲疑似係大學畢業生(未回應)
中文字都未識睇,答埋啲垃圾
實在係香港高等教育界之悲哀
害人精MIT廿萬零錢白卡仔,仲未肯縮返入阿媽個閪窿度?
又來呀
你唔問返自己?

三個問題:
1.你有無讀degree?
2.考牌唔洗degree 你係咪交咗智商稅?
3.係咪柒撚咗應唔到啫?

答到未?幾時答

樓豬:汪汪汪MIT MIT 白卡 死唔斷氣
不如咁喇,少廢話喇
你證明到我話自己入讀MIT 既
我即刻縮入呀媽個閪窿讀,拍埋片你睇
順手申請埋白卡

不過我證明到你睇撚錯我讀MIT
麻煩你自己縮返入你老母個閪度
拍埋片,申請埋白卡

Deal 定唔deal? 我等緊你,睇吓邊個要入閪窿?

白痴仔,我睇死你唔敢應戰啦
淨係識吠吠吠,MIT MIT 廿萬 白卡 白卡
Point 又無,人又蠢又柒,串人都唔識串
你每重覆吠一次,咪柒多幾錢重

識趣自己認柒道個歉,或者潛𠹌咗我都放過你
你自己要引戰丫嘛,見一次我就撚鳩你一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞