愛華頓球迷集中討論區(72)COYB 艾殊利楊格你柒撚夠未

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
唔好意思我老死佢係有小小反社會人格
高美斯既作用係防守
佢對唔係最top果堆中場
佢得位 你唔夠佢搶
對強隊佢就唔夠踢

佢傳波 射波麻麻
太慢 太易比人封
組咩織 睇呢兩場
隊隊都無組織嫁啦 下游隊
要組織 放杜哥利鳩跑 已經斷哂
大家應承我 要珍惜帶子
高美斯斬失左三球係咩事
個態麻麻所以要操
但佢落到場啲中場分工清晰好多,啲波識得向前傳同埋可以幫到兩邊疊瓦
3球入面有1.5球係12碼
xG = 1.5 全隊最高
串嘴少少其實唔過份。
撚羊派膠實錄

🚨 Everton have been offered to sovereign wealth funds of several Middle East nations including Qatar. [@tariqpanja]
🚨 NEW: Accountancy firm Deloitte have begun searching for an alternative buyer of Everton Football Club. [@nytimes]
https://twitter.com/EllBretland/status/1782056792622576119

原來對下游隊 我哋都拎咗唔少分 比想像中多
🚨 JUST IN - Nottingham Forest has today submitted a formal request to the PGMOL to release into the public domain the audio recordings between officials during yesterday’s match against Everton at Goodison Park. 🔵
中東爸爸
好想試下做鑀鏵頓
球證係羊迷啦
手球如果係MK 一定吹
mk會指住係打中自己手臂 主動申請罰球

羊就醒呢 罰區比人侵犯即刻追住球證投訴 R返球罰球
自己柒咗嗰陣即刻扮冇事
https://twitter.com/LeeFMc83/status/1782108927020179632
其實做過 不過亂洗錢姐

型到
羊: 咩~~~~~~~~~
玩到咁大, 唔驚上訴即刻嘔返2分出嚟?
佢所講三件事,全部同羊有關
最疊水個時比鳩文買左堆10號一字排開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞