問心, 大家揸車有史以來最開心係咩時刻?

231 回覆
1021 Like 28 Dislike
屌你老味 你啲垃圾酒後駕駛根本唔應該放過
飲酒就咪撚揸車啦 屌你老母
罔顧其他人嘅安全自私到癲
屌你老母收鳩皮啦死傻閪
仲好記得考完牌第一次自己揸出街
個感覺好似打機unlock 左飛行座騎咁
由用腳行變到識飛,想去邊就去邊
好自由
佢哋算係考牌仔至愛未見過有教車師傅屌巴士佬
雖然我有一次因為架巴士企咗喺考場門口等我出,但係嗰下我係唔出得
而俾185肥撚咗我
車自己中意嘅女仔
有次租車,本來訂左細車,官方寫對應係volkswagen Golf/Audi A3

去到攞車個陣,佢本身俾左架Hyundai Kona
因為本身揸慣Audi,所以就口痕問個職員如果想揸Audi,有冇得即場加錢轉A4, 個職員話個日冇,但係有架A7 50 擺左係度冇用,要唔要
可能因為係法國
無錯
第一堂學車自己可以親身踏油門令到架車移動個一刻開車個下嘩左一聲
仗義每多屠狗輩
如果係啲半富不貴,
一定開你10萬8萬。
喺市區上公路嘅時候
之後就開始唔開心
九巴就係
試下凌晨入港島會一會d城巴
篤油抽頭樣樣齊
岩岩想打

唔撚晒再食牛肉乾
DKLM
我發現,火雞的味道在未吃與吃之間已經達到高峰,之後,不過就是吃和吃下去……我沒有哲學家的頭腦,不知道這兩種東西應該得出甚麼道理。可是這種想法,在我長大後,在一些跟聖誕節無關的日子,毫無因由地在我腦中出現過三兩次。一次,是在我的婚宴上,一次,是在我媽媽火化那天,那天,我望著天空幾條灰色的煙,忽然聞到火雞又濃又淡的氣味,我很後悔要媽媽扔掉那些火雞。
https://www.youtube.com/watch?v=ZJ4oNOneruQ
以前我會,但而家唔啦,人大咗驚俾人斬
之前夜晚冇堂食嗰陣係揸車最舒服嘅時候
第一次車女朋友
有無行大潭道同繁忙時間紅隧先?
咸濕少少都過唔到
第一次成功好smooth咁做到heel toe
一拎刀落車就比行油,點斬到你
正常人車尾箱都會有基本維修工具喇
貝爺教過點對付呢嗰傻閪
第一次載老豆,佢坐副駕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞