[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(73) Coachella 完美落幕 | Fim寶出道邁入兩週年!

1001 回覆
22 Like 14 Dislike
係爭20萬唔夠
想令自己瞓唔着可以入去一轉

最初好似係我問點解kiss of life冇人開post講
係喎
記錯左
依家係九百八十幾萬
點會訓唔著
呢啲野唔洗咁上心
憑自己感覺去追去睇自己鍾意嘅團就夠
支持
屌你老母 今場Coachella正撚到傻
人紅點都好過歌紅
我鍾意嗰3個團 咁啱就係近年上coachella嗰3隊
當年睇住佢地點樣比人屌 而家又比人拎返出黎互相傷害
心情好複雜
人紅是非多,唔洗太擔心
啱啱先得閒睇今日嗰場, 感覺佢哋特登避重就輕等自己表演得比較Easy啲, 冇上一場表現得咁Hot咁Crazy, 雖然今場聽感係比上一場好好多, 但我都係鍾意上一場多啲唯有就當上一場係俾Fearnot睇, 而今場係俾一眾haters同路人睇
煲返the world is my oyster開心下先
其實套衫幾靚

痴線今朝個live咁多人睇係咩事
全部都係真fans入去打氣定點
比平時多幾倍

Btw每次最幸福嘅畫面就係見佢哋攬埋一嚿
佢哋嘅團魂同親密亦係我當初入團坑嘅原因

如果現場睇上場會有feel好多
今場睇live有幾首歌冇乜力咁
上場嗌咪幾正
屌 Coachella音樂節嚟㗎嘛
緊係要嗌吓炒氣氛
屌你聽唱歌返去聽Music Panda啦
想知上次fm有冇google form叫fearnot答問題覺得問埋點入坑嗰啲問題好神奇係咪參考嚟定策略
真,我啲fd 都一樣,不過正確嚟講係洗腦/念經+可愛/青春先吸引都路人,即係兩個師妹當然每個地方喜好未必一樣。

唔係想引戰,換轉係以前,發生啲咁嘅事隊內資源分配一定有好大調動,妹妹line實力點樣唔夠都算係製作人搵嚟嘅皇牌,一開始就諗住慢慢培養。但依家新團都叫有話題,新牛又未cb。無人知未變成點
啲紋搞到個肚咁
不過呢種短髮嘅車真係好屈
其實今日都預咗架啦
開全mic又屌 墊得大聲又屌
唔通真係好似threads 班傻閪咁講練好再上咩
咁撚大個event 你估而家小學生比人鬧完就同主辦講唔撚上咩
一隊就毀到kpop 咁成個kpop都好撚脆弱姐
咁快d 執柒佢把啦
到時大家一齊上youtube 懷念古人咪算
車carry 到
黑髮仲屈
其實歌吸新粉先係最傳統,路人又無關注kpop 係唔會睇fan cam,跳得幾勁都未必中演算法。所以我到今日都相信念經洗腦歌曲有一定作用。

當初櫻花之外我無一個識,所以都無特別留意fim寶。我嘅入坑過程係畀新牛attention 洗腦,再睇fancam ,先無意中睇到車汪fan cam,就變成通胖。

假如連新牛都無聽可能我都唔會係呢個post留言
上次冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞