(I/A) Mitrasphere (8) 新伏pool??

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實而家玩劍仲洗唔洗落100%爆擊魔具?

有300%唔用, 要用爆擊傷50%?

邊件300% 其實係覺得件爆擊好似無乜用想裝多把劍咋

背水囉

BTW 呢把已經完勝100%爆擊

哦,有呀呢把
火壼>石劍/背水>煌劍?
背水劍唔係200%咋咩? 定係升技會加?
屌, DEBUFF劍 (25秒) -> 火壼(剩返20秒)-> 背水(7.9秒) -> 你鍾意
瞓左4個鐘,仲係好眼瞓

開電腦刷到12點瞓過
瞓左4個鐘,仲係好眼瞓

開電腦刷到12點瞓過

用腳本咪得....
利申一直用手機手動打, IOS
屌, DEBUFF劍 (25秒) -> 火壼(剩返20秒)-> 背水(7.9秒) -> 你鍾意

debuff即係單體被damage+30%果把木劍?
瞓左4個鐘,仲係好眼瞓

開電腦刷到12點瞓過

用腳本咪得....

即係點 我唔係好識

你見我之前連Win10 有剪輯程式都唔知,仲用緊Print Screen
瞓左4個鐘,仲係好眼瞓

開電腦刷到12點瞓過

用腳本咪得....

即係點 我唔係好識

你見我之前連Win10 有剪輯程式都唔知,仲用緊Print Screen

都係算啦,課左金,一陣驚比人BAN,手動刷返

YES, 你可以落, 可以唔落, 你唔落就睇下有冇其他劍手幫你落
瞓左4個鐘,仲係好眼瞓

開電腦刷到12點瞓過

用腳本咪得....

即係點 我唔係好識

都係算啦,課左金,一陣驚比人BAN,手動刷返

而家D腳本有錄製功能, 禁錄影之後做你操作電腦既動作. 操作完禁SAVE
THEN RUN AND LOOP
KO
連打6場賊都無野趺
連打6場賊都無野趺

我隻補都放棄打

拎去刷13-7算
邊隻職最勁?
邊隻職最勁?

一定係坦最勁啦
邊隻職最勁?

課金 大劍=最強

0課=坦最高戰力 (暫時)
背水劍唔係200%咋咩? 定係升技會加?

1+200%=300%
利申, 通常都要強勁電腦, 你都知剩係模擬器都好食RAM同要求有返咁上下CPU
OVER RUN就會彈驚/ 黑MON 之類
依賴掛機,一陣彈左就追唔返
我廢NOTEBOOK, 千幾蚊買返黎
我係知腳本掛機姐, 但我真是冇掛過機, 一直IPHONE玩緊
我話追唔返大概係講緊D 追頭十頭100果D
果D 要日日夜夜打, 通常都係請槍, 兩個人打同一個AC, 一個日頭打,一個夜晚打
腳本不是無撚敵

YES, 你可以落, 可以唔落, 你唔落就睇下有冇其他劍手幫你落

咁?

咁?

完美
用多250石抽錯左火口
GG

咁?

你有咩劍? 見你推高光屬, 打暗狼用?
如果你有多一把光劍, 建議你插多把光劍好過上你把暗屬木劍, 搏其他劍士落DEBUFF
用多250石抽錯左火口
GG

利申, 通常都要強勁電腦, 你都知剩係模擬器都好食RAM同要求有返咁上下CPU
OVER RUN就會彈驚/ 黑MON 之類
依賴掛機,一陣彈左就追唔返
我廢NOTEBOOK, 千幾蚊買返黎
我係知腳本掛機姐, 但我真是冇掛過機, 一直IPHONE玩緊
我話追唔返大概係講緊D 追頭十頭100果D
果D 要日日夜夜打, 通常都係請槍, 兩個人打同一個AC, 一個日頭打,一個夜晚打
腳本不是無撚敵

用左好大機會被鎖 不了

但電腦我夠勁既 1080+7700K

平時用黎打巫師3 GTA LOL多

最近想玩返GUILD WARS 2 半年前棄GAME前好似玩左4000幾個鐘
個陣未換電腦,等佢下個月付費資料片一出就返去玩,順下部機既威力
如果唔係就換走你把0突三星光劍去

咁?

你有咩劍? 見你推高光屬, 打暗狼用?
如果你有多一把光劍, 建議你插多把光劍好過上你把暗屬木劍, 搏其他劍士落DEBUFF

光屬劍得返3星,照用住先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞