(I/A) Mitrasphere (8) 新伏pool??

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
出半攻套裝都唔出補/法衫

佢9日後應該有大更新, 完狼又完光pool
出半攻套裝都唔出補/法衫

佢9日後應該有大更新, 完狼又完光pool

我都係咁覺得
為左抽火劍all in會唔會好不智
仆街十世唔轉職pool pick up

冇9技突4點出黎行?
岩岩試完火杖同本身30%果支會撞技
究竟呢支野有咩價值

我覺得等9日後光pool 狼event完睇下職pool 會唔會加野再算

如果永遠都係咁出屬性全武pool
我寧願抽返職pool 慢慢抽同款突技好過

我覺得等9日後光pool 狼event完睇下職pool 會唔會加野再算

新伏pool係全屬性全職全pool
加一保3星火野

代價
1000石
有冇人一齊刷下新副本樹人/農下狼王
利申垃圾坦
新手岩岩玩,我依加有2000石,應該係抽邊個池?

先全職保底 然後自己想玩個職or 全職出咗邊隻職煌武個pool 然後嗰個職火pool 保底 然後all in 職pool

THX!,刷首抽,知唔知有無快刷?
我等佢LOAD好耐
新手岩岩玩,我依加有2000石,應該係抽邊個池?

先全職保底 然後自己想玩個職or 全職出咗邊隻職煌武個pool 然後嗰個職火pool 保底 然後all in 職pool

THX!,刷首抽,知唔知有無快刷?
我等佢LOAD好耐

an機root左可快刷
同其他game一樣del shared_pref file

警訊十抽

警訊十抽

坦呢把都叫有少少用
全體大傷 加 全體加攻
係唔知會唔會撞其他buff

警訊十抽

坦呢把都叫有少少用
全體大傷 加 全體加攻

撞弓手就正
D限時副本係咪要轉時區?
次次入都話時間唔岩
次次入都話時間唔岩

警訊十抽

坦呢把都叫有少少用
全體大傷 加 全體加攻

撞弓手就正

新火盾
buff物攻:E類
buff魔攻
次次入都話時間唔岩

咁麻煩
另外推完哂主線有咩做?
岩岩傾成單生意 諗住課下 但係個個都話新pool伏搞到我又疾一疾
岩岩傾成單生意 諗住課下 但係個個都話新pool伏搞到我又疾一疾

大老闆

大老闆

請唔請跟班
保底係咪一定出自己職武?
保底係咪一定出自己職武?

邊個先咁撚多個pool
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞