29歲男子涉多宗性罪行案被捕 至少6人報案料實際受害人更多

261 回覆
283 Like 11 Dislike
就算唔係經佢,d女都會經第個惹到
點為之『唔差』?
通常『打大赤肋自拍post上網曬』都唔慌正經得去邊
仲紋哂身 化晒妝,真係好人『有限』
廢柴先咁諗
點會,風化大國都好多
啲女仔覺得咁先叫吸引 呢啲先叫“好”
真,鹹濕佬就係睇中女人呢啲弱點
成日懶大隻,論壇好多呢亭淫魔騙子
佢背個紋身未紋完?
根本睇東張除咗之前係後樓梯非禮學生妹坐咗監果個之外,出返黎俾佢用貓狗呃上去既全部唔抵可憐
所以總括得三隻字:抵撚死
50%又over左

我其實係信班女冇諗過會同人發生關係,都係條仔夾硬黎,只係佢地有必要保護好自己

俾人偷錢個個都係,無啦啦袋萬幾銀上去做乜?就當你係打算之後去銀行入錢,唔通唔可以入左錢先上去?我自己袋左萬幾蚊支票係身都驚行街會跌左啦,更何況上人屋企,仲要陌生人

依家講呢堆野聽落就好難聽或者好仇女
但如果個男好似anson lo咁靚仔,究竟會點真係冇人知,東張入面都唔少人既評論係「上到去發現唔係呢個樣」係咩意思?都強姦啦,係咪同ig相一樣好重要咩?
真係拗晒頭

明明條友仔又低學歷 又唔算特別高大 樣貌出眾
只係整個容 高鼻雙眼皮做吓gym

咁都願意送上門俾佢屌?

如果嗰200條女全部都係冇條件豬扒 咁我明

但入面不乏高中生大學生 仲要又後生又靚女

結果𠵱家仲要惹埋啲性病返嚟
我唔知佢哋本身有冇男朋友啦
希望啲潔身自愛嘅好人巴打唔好中伏啦
性病手尾好長 仲要極度影響心理啊
Gym都無做啦夠瘦再p下線條都呃到啲蠢閪女
但其實女仔上男人屋企真係上去飲杯茶撚下貓咁單純
如果唔想發生任何事情,根本唔應該一男一女無第三者共處一室
老實講,無論點都係加害者既錯
但唔應該因為100%係加害者既錯就覺得自己冇必要好好保護自己

有人話係要教導人好好尊重他人意願或者約束他人行為,但老實講,社會做既都夠多,就算法律係可以重罰到一強姦就死刑,要強姦既人始終都係會咁做,人地約束自己不等於你可以唔好好保護自己

呢啲事發生左,就算判左佢死刑,受傷害既都係班女仔,咁點解唔一開始就保護好自己唔受傷?
幾條友都話 淨係認到佢啲紋身
擺明係p相詐騙 仲唔走?
因為佢識得包裝成為女仔最鍾意嘅嗰種fuckboy
後生女的審美眼光就係咁
接受現實啦 施主
女權:上朋友屋企好正常完全冇諗過會扑野
果然啲港女仲衰撚過大陸女人
之前都已經坐過幾碌,一早開發過
呢啲女應該都要拉
應該冇咩事嘅,條撚樣有性病
ig kol港男非禮未成年少女
https://lih.kg/3639017
咁馬車要幾多椂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞