29歲男子涉多宗性罪行案被捕 至少6人報案料實際受害人更多

261 回覆
283 Like 11 Dislike
港女不嬲性經驗豐富過大部份雞蟲 (未包括做緊雞果班)
連登婦:「毒撚有得仆街都會做仆街野」
毒撚心諗:「念首詩就變事實, 真可悲港女」
好多女都話見到面時唔靠紋身認唔到人
唔爭在告埋違反商品說明條例

可能易入過強姦/非禮

講真,雖然唔係話上人屋企就預左俾人搞
但班女真係要有危機意識囉,特別係有仔個班
背住條仔上個陌生男人屋企,就算完全冇野發生你條仔都唔信你啦

根本多少少危機意識,唔好亂上陌生男人屋企就冇事,唔好講咩你有自己既自由之類,自由歸自由,你有責任保護好自己(當然最錯就一定係犯人)
樣樣都差,都咁多女自動波上門比佢屌,唔通佢有多啦a夢既法寶
差佬睇哂啲片lu 和味
Kenny 食到一個個陣,佢已經唔記得自己食左幾多件啦,千人斬
放樣未
講真如果kenny百兩金話我屋企啲貓貓好打兒,上黎玩啦,你估結果一唔一樣
根本好多野係女人自己攞黎,特別係有仔個班,好明顯想跳槽,點知遇到變態佬
冇撚有錯 依家女人考dse仲要唔使錢
d 女好受呢種樣嫁,尤其係妹妹仔
全靠東張西望
真。幸福賓周
條友係咪覺得自己好大隻
其實瘦撚到閪咁
有腹肌以為好撚好打個種
大波man啲friend
以為飲下牛奶就好大隻好好打
有HKID就認係香港人魚目混珠
打著港人旗號 招搖撞騙呃假條
好多時都會話上人屋企唔代表想上床
又或者會話佢係信任條仔當fd先咁

我就當真係入世未深俾人呃
咪同騙案會有人落搭一樣,你唔貪心點會俾騙徒呃錢?根本小心啲就可以避免好多事

你話佢係街求其捉條女入後巷強姦就話啫

不過好多人都鍾意話咩「上得去就姦得咩?」、「有交友既自由」之類去反駁,首先你自己上陌生男人屋企已經好大風險(如果你問我,就算個個你你fd都一樣有風險,就算佢話佢屋企人都係度都一樣)、至於交友既自由,咁又冇講錯,所以咪識錯人中左伏囉

成日都話呢啲叫blame the victim,依家事件發生左係咪講下點樣避免同樣既事發生都叫指責受害人先,係既咪唔再講,繼續支持啲妹豬上陌生人屋企囉

至於樣既問題
依家咪就係以為對方係mirror,結果出到黎係福祿壽,咪唔順超囉
物以類聚人以群分
有男朋友仲要玩膠友App仲要同人扑嘢搞到有性病傳埋比自己男朋友
好撚嘔心
最好笑係咩?
又話人P圖貨不對版樣衰肥仔乜乜柒但D女又上門比人食係咩玩法
你要諗
就係貨不對辦條仔先強姦
臭雞 : 你班毒撚仇女
溝唔到女唔好一開始就認為自己有地方唔妳先
師兄真話係難聽架喇
麻煩公開埋啲雞,
我唔想中招
屌你根本社會嚴重公共衛生災害,
嚴重過covid
啱啱Google
咁樣衰都呃到淫
係架,自己一個上陌生男性屋企跟本有問題,就算對方係同你係朋友識左好多年,女嘅都唔應該自己一個上,保護好自己啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞