[英勇快車風雷暴] 四月二十四日谷草九場賽日討論區 I

898 回覆
2 Like 2 Dislike
至合拍咁多人揀用綸綸

金鎗六十浪漫勇士 I
錶之銀河大至尊 II

真係失控嘅咪大至尊 III
星球仔表示:
太早開唔計
我諗緊今次又係單頭大至尊
星球:我堂堂阿喬斯短途錦標冠軍乜柒都冇
如果大箭豬贏又唔知推爆幾多個po
10個
買大至尊記住,落飛就追,回飛就重注,出糧就睇住個報名表睇佢幾時出。

反肥係多餘,回飛姐係大特賣益馬迷

戒賭都係多餘,肥鬼高處未算高

最好買埋肥鬼練王,心雄既就去邦民借到盡

乜春場地因素,對手太強、夢幻形勢乜乜柒柒理撚得佢,呢啲野唔係我地諗得明,有咩危機肥鬼會搞掂,肥鬼緊張過你,信自己不如信肥鬼冠練霸權。
下次po頭加返呢個唔該🤝🤝🤝
買箭豬我明,買肥鬼練王係有咩病,12分封王咩
咁你即係唔信?下?
你不配擁有肥鬼🙏
R4 華麗活力 (巴拿馬運河)
減夠分跑番1000最岩佢既路程
加埋呢組水準唔高
唔慢閘既話 睇下有無機會
大才同正叔第二最愛水龍頭
水龍頭呢隻超級大狗餅wo
我驚呢度有幾個一係心臟病發一係精盡人亡
@正叔
吉村圭司說:「雖然唐加士打一哩賽與今仗相距不久,但馬兒對旅程適應良好,而且早已計劃在悉尼一仗後進軍冠軍一哩賽,狀態也看來不俗。」

「我相信牠現時的狀態會較角逐唐加士打一哩賽時為佳,當時是牠相隔五個月後的首戰。」

吉村圭司指「大宴重酬」在唐加士打一哩賽遇上好些不利因素,敗不足據。

吉村圭司表示:「馬兒在唐加士打一哩賽未能交出水準,其一是因為場地受天雨影響,另一個原因是牠於末段想追前時在馬群之後受困。如果馬兒能夠望空,就能展現更佳的加速力,賽果也可能會有所不同。」

「大宴重酬」今仗會繼續由澳洲籍騎師連達文執韁。連達文在日本上陣時贏得多場頭馬,並曾於2022年夥拍日本賽駒「瑪蓮必勝」攻下浪琴香港瓶(2400米一級賽)。他認為「大宴重酬」上仗在唐加士打一哩賽落敗是因為形勢未能配合。

連達文說:「馬兒上仗跑來欠運,在入直路時受困,沒有足夠空位讓牠全力加速,待牠望空時大局已定。」

吉村圭司相信「大宴重酬」的實力仍未見頂。他表示:「馬兒的出道日子尚短,我期望悉尼的賽事能讓牠有所收穫,幫助牠未來的發展。」

假如「大宴重酬」今仗能攻下富衛保險冠軍一哩賽,就能終止本地賽駒連續七年稱霸此賽的局面,並成為繼「滿樂時」於2016年摘桂後揚威此賽的另一日本佳駟,相信日本馬迷定會大宴狂歡。
潘頓: Tonight~ I don't care what's wrong or right~
話時話
谷草嗰班人唱歌真係好撚難聽
我淨係知到時金蛇又會縮入袋底泥
第一口孖寶抵玩
天火同人有1.4P真係賭曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞