Apple iPhone 15 Pro 被選為「歷年最低評價機」,原因跟「散熱」有關!

272 回覆
178 Like 27 Dislike
plus機肯定係最大電
之後就pro max
pro機肯定最細電
用家竟然唔相信自己係做緊白老鼠, 我那個 message 都比人負評咗
88了我係未死得
60Hz mon正常
冇用
用緊s23u,完全搵唔到轉新機理由(目前)
咁好既釱金屬都比班on9話冇用。
睇清楚先覆啦 ching ,唔好一句fake news 就算
而家講緊iPhone 15 pro max 係Max model 有史以來最差
同iPhone 滿意度低過Samsung 兩樣野嚟

https://www.perfectrec.com/posts/the-iphone-14-is-apples-biggest-disappointment
依到我大膽推測apple明知ip電池收到好多投訴話勁快冇電
佢地唔會改善電池問題 反手就出更多apple charger等人去買
真係當消費者係狗咁玩
你哋一粒電用5 年以上,
生意佬梗係整(雞) 你粒電, 唔係點屈你換電換機賺錢?
三星依家都跌到落65-75%
你就仲用緊preorder 滿意度比較
休狗肯狗呢?
暖蛋功能
高hz mon食電啲 唔係正常? 舊電又冇大到
犀利喎,9月到而家唔差電都keep住100%
ifan咁聽話,食屎仲要幫商家搵理由
點解唔當佢地係狗咁撚先
Pro機可以低到1hz,non-pro係fixed 60hz
13 non-pro 大電少少都唔夠pro機耐用
少打機

剩係上連登
咦你啱喎 唔記得咗係adaptive
可能因為出咗a55性價比之王 同 下放AI 功能畀s22 或之前嘅機種
不過唔好iphone 有咩事都拉Samsung 嚟講,負責任少少,用家對唔同brand 嘅電話滿意度關聯性並唔大
仲要同14PRO 升級得唔大
11用xr底加多粒鏡 垃圾到
正正就係 加完野但平過XR...
垃圾休狗唔肯面對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞