Apple iPhone 15 Pro 被選為「歷年最低評價機」,原因跟「散熱」有關!

272 回覆
178 Like 27 Dislike
當年玩過se
半年壞一次底版
一年後過保唔撚整都on撚99
se1買過2部,乜事都無
有部當年就過apple care 老屈咗佢換翻新機
上面真係識講笑,我11pm 13pm 15pro咁換,每次都覺得有分別

相機,喇叭,隔代都有一定差距
ui 轉靈動島都有啲fine tune過

如果講用落個順暢度,11明顯lag 過13/15,cpu 真係唔夠快
仲有promotion,睇慣13同ipad pro,望番11直頭覺得個畫面lag
反而睇舊ipad/MacBook 都冇lag得咁誇張,唔知點解
結論:Apple而家衰撚過小米
Sameeee
iphone 係得個系統好.其他一早比人超越哂
用家問題
已經唔知ip 賣到第幾代
因為出到幾新到好啲功能都唔會用
iPhone 自從 X 之後換機唔駛太頻密兩年一次

啲速度冇跌得咁快
11 pro
當年升級感大
核電 靚仔 輕集一身
最大缺點係好脆弱 跌一跌就爛曬
15PM用左半年

又涼又核電
重用緊11pro
珍,iphone d 影相代代又差唔多無咩驚喜升級
部部都話加電
只係 plus 減電
成班都戇鳩

睇見你哋爭論乜乜陣營都覺得煩

由pc vs mac. window vs macos. intel vs amd vs cyrix. nv vs ati. 真係好撚戇鳩

用呢啲工具只係計佢好唔好用

覺得好用就買 覺得廢就唔買 中咗伏永不錄用囉

fan乜撚野屎
差又用?
哥基狗黎,識字有限啦。
15 夜晚勁左
不過有相機都係玩相機算
我對iphone就係咁嘅態度
Oct 30. 2023

其實連登仔真係有一班好低水平嘅柒頭,睇埋晒啲N手舊文,俾啲Kam怪毒撚帶風向,然後個個排隊掏條賓周仔出嚟打飛機. 又唔識查證,人哋PrefectRec二月同三月出咗文話Apple睇嚟搞掂咗早期嘅過熱問題,因為最新調查只有兩個負評俾過熱呢個問題

真數據比較,上面班An狗又點睇俾fake news 呃鳩咗
你後期fix好晒先買?
13p/pm一開頭都係比人屌到iPhone 15 p/pm 咁
Lag機,食電,熱,樣樣齊
老老豆豆, 那個用家不是白老鼠? 任何牌子都係
就咁返去Apple Store換電幾錢?
不過嗰陣ios 仲有bug
所以可能因為咁樣pro max 先用多啲電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞