Viu TV真係想玩到自己個頒獎禮變annual dinner

175 回覆
319 Like 155 Dislike
10強

8強

mirror自己都三首,
jace gin 都走埋
剩Lollytalk 一把火 ,冇七姊妹星團/六道相隔理論呢D三台冠軍歌?

10強

8強

踢走埋林家謙 Gareth T
得MC,軒仔
軒仔一年得一首冇野好講,
但MC得最普通果首救命稻草最好聽果首 抽/與我無關 都冇?

佢哋搞乜撚嘢頒獎典禮,咁搞法,
同隔離勁歌金曲優秀選有咩分別
等睇5強死剩佢哋自己人
衰過tvb
寧願睇勁歌
公司拎邊首歌報又關viu事
佢哋搞乜撚嘢頒獎典禮,咁搞法,
同隔離勁歌金曲優秀選有咩分別
等睇5強死剩佢哋自己人

跳唱得番一把火,唔差在轉頭公佈五強踢走埋
陳蕾幾時變咗 ViuTV 旗下?
至少唔使聽鏡走音
無歌手出聲屌柒Viucc
咁反還反,公道講句,Chill Clud出名係唔會走音
Chill club 獎 不嬲唔係個節目既重點
上年都仲有好多其他音樂單位表演
即刻投咗票畀lollytalk同mc 兩個新人入

如果最後入唔到5強,真係兩邊都唔撚睇啦,閂電視得啦
眼冤。

自己公司annual dinner都唔好做到咁肉酸
由做左nathan肉便器開始?
成個節目出名autotune
執過曬啲聲先放出街
上個post有意見講話唔好撐陳蕾,我刪鳩埋佢名
Ccviu TV
Chill club 期待表演多過邊個有獎攞
是9但啦
viu都tvb化 下個要追捧係開電視
所以今年咪加入業界人士選出嚟嘅獎項囉
有得揀又話人屈fan base
冇得揀又話人黑箱作業
三流舞台+垃圾攝影+ON9收音
是撚旦啦
成個香港樂壇自通關之後都廢哂
呢兩年根本冇一首叫得上hit既歌
今年直頭冇人理過啲新歌
全部都係班粉自己圍威喂同得啲唔關音樂事既花邊新聞先有人會討論

講到尾都係班香港頂流垃圾鏡狗拎住咁多資源同人氣都做唔到野又趕客
佢地出親都係垃圾歌,冇街客鍾意
上完FOX,CNN,NBA都仲係紅不過羅湖
最近既大馬演唱會都要取消已經係個最好既證明佢地有幾垃圾有幾趕客

呢啲圍威喂頌獎禮只係自家宣傳平台黎sell藝人有幾紅啫
最頂流藝人連大眾唔睇,出左香港又冇人識
香港樂壇依家係加速收緊皮
講咁多都係想人投lolly talk
琴日開完po冇人理又開多個
流行曲,MC點會係救命稻草
上年大把選擇啦
表演都期待唔落
都冇好歌聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞