風化案KOL落馬洲離港被捕!直認曾性上癮逾200性伴:有時一日兩個

416 回覆
391 Like 18 Dislike
2017 年其實用咩做證據條女話係就得?
你個死公屋垃圾搵返你個綜援老豆傾啦7頭
而家討論緊單case唔撚識字阿?
香港教育唔撚識教啲公屋綜援撚字架?

啲法律問題唔岩你而啲社會底層架啦出返去開post傾叫你老母老豆傾啦
正一廢物網上就好似好勁

咁勁約出黎傾睇下邊個係社會垃圾

唔敢出就收皮
再屌撚多你件垃圾一次
其實十三歲自願點解唔比屌
Size係啱嘅
屌閪有乜咁大不了
就係一碌jer放入人體內
有乜咁不道德??
大把男人自稱一日走n場屌女

約a女就攤係床,女上出完野就走話趕住約左b女屌西

真定假就佢地先知道

佢而家係還押咗荔枝角定仲係差佬到??
應該會搵成堆片做證據
佢入到去應該比人1日2q
體力仲勁過 AV 男優 汁男
港男真係賤過地底泥

細個時遲個女仔發育但男女統一考試

到大個就要追女仔

追女仔大部份係男方比錢

男仔努力讀書但班女仔後生果時會跟哂班mk仔

到結婚係男人要比禮金

比完禮金比家用

出黎做野就話要男女”平等”,比女拳一拳兩拳打埋黎, 平等條毛咩根本大部份著數比哂女人

去到今時今日仲痴線既係

女人上班垃圾mk屋企,之後有性關係後唔開心就可以告鳩人強姦….本身睇左東張頭幾集都係想屌個kol,但再聽返某d指控同反駁就覺得班受害人都幾屈機, 單拖上人地屋企比人呃蝦條就告人強姦,插到所有錯在kol

唔係話條mk啱, 當然都係道德上既大仆街黎, 但班女仔咁單拖上去點會自己冇責任。就算認完自己蠢都仲可以屌人地呃佢蝦條,佢地事後唔開心都入哂男方數。

當然喇,如果真係同細過16歲有性行為,佢係一定犯左法

但18歲+單拖上人地屋企幾次,屌左幾次都仲話鳩人地強姦真係講唔過
全部都係 P 圖,實際係咁樣

漏咗,仲有一張
公平d講,港女咪又係p圖
條mk p點解會特別有問題?
戇鳩臭蟲論
港女p到咁咪一樣俾人笑
咪正正p圖對p圖
Mk仔 vs 港女 - 打和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞