風化案KOL落馬洲離港被捕!直認曾性上癮逾200性伴:有時一日兩個

416 回覆
391 Like 18 Dislike
雖然唔係話上得去預左俾人屌
但啲女仔應該要多少少危機意識
唔隨便上男人屋企咪冇咁易出事,要識保護自己

唔係blame the victim,呢件事咪作為一個好好既例子警告其他女仔唔好隨便上人屋企

希望告得入啦
隻無毛貓慘慘了
上面話整過容㖭唔知真唔真呢
中肯 但d女就係好似單方面蝕左咁
又唔肯認自己因為見人kol 靚仔大仔又鐘意寵物 所以中個頭埋去人地度
香港既性罪行好多年黎都係有罪假定
對社會冇乜影響
咁姐係所有公審都係有罪假定 要求當事人自我證明
但自我證明係極高成本既行為 如果當事人冇本錢支付成本咪死硬
點樣可以食咁多女,佢會唔會開班教下連登仔
免費既野係最貴
第一次見呢隻連鼠
好多時都係case by case
但呢類罪行本身大眾就會同情受害人同埋先入為主覺得唔會係老屈

當然法律上仲係無罪推定

不過認真講,今次條友係抵死要拉架啦
但東張咁樣一報,如果之後審時係有陪審團,我諗佢地個個都會先將條友當左係犯先,某程度上可以話對個犯唔公平
你慢慢靠自己自high啦吓
性病唔係犯法
條仔好似有性病
lm
係咩
笑撚死
講緊你
香港人睇人仆街同睇仆街仆街都係咁開心
而十個裏面有九個係因為自己做唔起無本事仆街
時間管理大師
個個衰左都話自己控制唔到架啦
真係性上癮嘅係打飛機打到精盡人亡,要去睇精神科同性治療師
佢呢啲日日flirt囡flirt中左就屌,同性上癮有咩關係
識佢嘅人都話就算佢已經整左容,真人樣都同啲相冇乜關係唔睇紋身認唔出本人
如果佢真係靚仔,就唔洗又老強又非禮啦,上交友app約炮就得
真人都係路邊柒頭一個,啲囡先上到屋企都唔肯比佢屌
只係你認為
法律上人地唔同意=強姦
就算扑到一半突然唔同意都可以告你強姦
咪癲啦
食女王(被捕)
Anal lo 咁
話你呢啲仆街 真係抵你仆街啦 唔笑鳩你仲笑邊個啊 以為佔人便宜就好型 你估唔使還呀 睇吓點折墮啦
如果你班港女有男朋友就自律d
我諗受害人數起碼減一半
再如果唔係咁隨便識人一陣就上人屋企再減埋另一半
根本自己攞黎
約多d炮啦 睇你地幾時中撚哂性病
仲要肯唔戴套
最慘係d女嘅男朋友 無啦啦中性病 依d就真係victims 喇
每次睇見呢D新聞
我都唔明點解仲有人講得出女權強勢之類的說話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞