美股認真討論區MMMCDLXIII

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
開定...繼續討論...

令和6年連群投資指針

美股長期平均回報

US500 VS HSI 長線回報圖 (As of Dec-2023)

基金13F 資料

https://www.dataroma.com/m/home.php

總報酬指數

各類ETF 上市後表現

股債混合懶人ETF

債券ETF退稅比例

戒賭熱線:1834633‎

免責聲明

本區=美股認真討論區

閣下明確同意使用本區的風險是由閣下個人承擔。

本區竭力確保所提供資訊的準確和可靠度,但不能保證其絕對準確和可靠,且亦不會承擔因任何不準確或遺漏而引起的任何損失或損害的責任(不管是否侵權法下的責任或合約責任又或其他責任)。

本區對資訊不作任何明示或隱含的要約、陳述或保證 (包括但不限於可銷售性及特殊用途合適性的資訊保證) 。

本區不會就任何原因導致的中斷、不準確、錯誤或遺漏或因此而造成的任何損害賠償(不論直接或間接、相應而生、懲罰性或懲戒性)對任何人承擔責任。

在本區的資料、金融市場數據、報價、圖表、統計數據、匯率、新聞、研究、分析、財金教學及其他資訊僅作參考使用,在根據資訊執行證券交易前,應諮詢獨立專業意見,以核實定價資料或獲取更詳細的市場信息。

本區不應被視為游說任何訂戶或訪客執行任何交易,閣下須為所有跟隨在本區的評論執行的交易負責。
近排回調特價應該入定邊啲貨
Nvda準備直衝800

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

豬死啦 豬要死啦
我隻豬死咗啦

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
N card 狙擊 貼倉
係咪要shout out吉蛇
ATH DAY
冇我號令邊個都唔准沽 NVDA
https://lih.kg/3646309
留名睇momentum investor聽日又畫星象圖出post死兜爛兜
頂,我而傢先知SMCI唔係SOX入面。。。。
其實呢轉大家預左回 不過預唔到咁急咁深
no trend market 咪walk out
個時都冇預中東射精
今晚又蟲冧
有冇社工 好唔開心 點解會超賣得咁犀利 跌足一星期

呢個仲細個俄烏
Tsla
藉口冇熊嫌多
algo市勁到,彈都唔比彈 一直貼住跌
盤前升到打哂飛機 一開盤就搵緊DL

已經冇打仗啦喎
連續幾多日既高開低收
你個名洗唔洗改改先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞