【狼與辛真高】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXVI

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
你啱唔應該計埋水晶宮個場 但係歐霸嗰兩場真係幾驚人
我廠今年崩法同舊年又有d唔同
舊年係無左Saliba 同冨安 後防係咁自爆
但前面要攻都仲算谷得起

今年係齊腳但季尾突然全體跌watt
後防幾次出錯
加埋前面谷唔起

踢多兩場歐聯啫
點解差咁遠
體能同士氣有關,士氣就係打道氣,你道氣未洩,體能都會頂硬上
而一遇到失利打撃士氣,就好快會影響體能
尤其係我地隊波知道正選同後備實力差距比較大,正選體能一跌後備又幫唔到太多手去改變戰局
就變成今日咁既局面
當然啦前面進攻射極唔入都係一個問題
睇下聽日會唔會真係過左達三場之後又上返黎,可能大家歐聯出局鬆一口氣踢得好D,又可能係歐聯出局,上輪又輸維拉搞到拎唔到主動權繼續輸
所以聽日好關鍵,咬唔咬得住就睇聽日呢場
耶有佢一半咁撞得就好
咁今年係咪仲大獲
離開阿仙奴有杯捧
達三場要同一聯賽先有效
即係仲要失分多二場英超先開始有反彈
鏝係冠軍架啦,冇咩懸念
下個post
六連勝奪冠
季中個段時間好多中後場嘅人傷鳩曬
變咗焗住要場場勝利十一人嚟到季尾體力下降咪跌
派對添巴富安依幾個傷左咁長時間真心大影響
前面就成季狀態都overall差㗎啦
係唔明點解達放住個完美答案唔用走返去用季初個便秘陣
屌 點解係2:30
呢條友 bug 黎
踢到百幾分鐘都可以全速番去包波
上年係傷患
今年係達狗overthink+唔肯信派狗
仲要睇少油頭狗
拎番套全季都唔順既飯單6 傻奧中場出黎
大佬成季無人輪換 攰都正常啲隊友又傻下傻下
nk nelson esr 法比 奇異果
z35 j9 el25 c17
咪柒
呢個時勢 唔輸算好
唔好谷上半場了 次次谷完下半場冇力
守足八十分鐘 再搏啦
佢出同一隊人但打法唔同 對維拉想上半場谷盡殺死比賽 對拜仁係想控球多啲 保守啲 0-0, 1-1 佢都可以12碼
咁輸1-0都係範圍之內
達狗其實咁嘅部署係正路 但佢兩場賭輸晒 佢唔咁樣打維拉 就係咁樣打鏝
牙旺咁sharp 醒都無機會
屌你幾時死
真係打到痙攣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞