【狼與辛真高】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXVI

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
佢係衰太貴啫
如果你話買返嚟30M其實你覺得佢OK
阿達算唔算做錯決定放走屁哥留saka呢個垃圾會員。
奇德奧比入得1粒 吹大了
[英超觀察]
盧頓 對 賓福特
盧頓:Kaminski, Kabore, Burke, Mengi, Osho, Doughty, Lokonga, Barkley, Clark, Chong, Morris

後備:Shea, Krul, Berry, Woodrow, Mpanzu, Hashioka, Townsend, Onyedinma, Johnson

賓福特:Flekken, Ajer, Pinnock, Collins, Reguilon, Janelt, Damsgaard, Jensen, Mbeumo, Lewis-Potter, Wissa

後備:Strakosha, Norgaard, Maupay, Schade, Zanka, Ghoddos, Onyeka, Roerslev, Yarmoliuk
佢地係我地既幻之第六人

其他人齊既時候。佢地既靈魂與我地鄧達克手足同在
三比回歸
個price tag又唔係佢定 同埋係比疤狗穿櫃桶底
黑美是無辜的
呢隻仲覺得佢水貨,冇佢燃燒青春贏fa cup一早炒咗達

新圖
下個po
黃喜燦?打到你變港燦!

上面洗板已report
嗰幾張圖有少少分別。
我的青春沒有後悔
最錯係放左2和b
你係jj sport managers?咁能快
THE KOREAN GUY?? 我打到你仆街啊
冇 你柒咗 我係洗板
飯真係絕世好男人
揀件豬扒
我哋有冇add on 收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞