小米車問題開始浮現,剎車能力不足,足以致命

169 回覆
252 Like 13 Dislike
睇片啦,吹無用

跑一個圈已經無 brake
講國貨的壞話?是咪要國安廿三侍後

冇迫力係最快
唔係整開車,冇返十年八年都唔敢買
佢跑左半日, PS EV 換埋PS4S, 點知頭幾個圈就迫力粉碎...
小米連BYD都未追到啦
想問下點樣brake到著火都仲keep到迫力冇衰退
雷軍話電車無錢賺
搞手但求打個和
有貨比你已經要感恩
原來第六下迫力開始多左5米.

之後KEEP 到22 次着火....

KE=1/2 * MV^2

當然直線(100km) 來回測試易過連續賽道(>100km) 測試...
你就咁擺低條式係度想表達乜野 姐係第六下到第廿幾下著埋火都冇分別? 會唔會問兩問又多幾米架?

開頭仲咁口響著火都keep到一樣 點知轉個頭已經話第六下多左個車位
我意思係, 係車都會腳軟...
上面咪貼左TESLA 無迫力撞牆囉...
大型試驗機體,
gundam 都大把係咁啦, 小米都做有咩問題
Airbag 個設計後面會漏氣,就係俾你撞落去嘅時候排氣食力
唔漏氣嘅同你直接撞落硬物度冇分別
肉眼唔會分倒佢timing 好唔好
弱智就唔好衝出嚟柒
加幾隻英文字唔會掩飾到你係腦殘
得Tesla 個FSD 係neural network
其他廠所謂自動駕駛好多都係rule based
咁大班弱智唔識字, 我講緊架車唔會一路行一路學野。 架車行緊個時遇到一個情景犯錯, 遇到同樣嘅情景一樣會犯同樣嘅錯。 犯錯嘅資訊會收集起黎上傳去Tesla server 嘅“neural network“ 去研究,之後會統一係下一次更新個時會改善。

所以犯幾多次同樣嘅錯 同neu唔neural network,定hard code 係無關係。

無左d英文你班文盲識睇未?
夾到好痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞