Bitcoin/Crypto 集中討論區 (524) Bitcoin 大底已見!準備ATH!

928 回覆
2 Like 0 Dislike
唔明緊張啲咩
仲係65K喎
仲未跌落減半前個價
嘩!NEAR
趁market fluctuation嘅時候就慢慢再吸啲籌碼囉 之後真係有大牛市就可以再走遠啲
因為大多數玩緊合約
$MEW loading a new world… :3
唔係price in 晒咩
3月尾之後得$MEW 同 $WUF
兩個都係4月頭左右空投,可能你買得太遲

最新呢次我都未收到 好慢
香港
Small potato
唔好意思 想請教下大家
因為見到新聞話binance無申請牌照,最遲5月31號就會結束營運。意思即刻5月31號後,香港就再用唔到binance?

如果我有bitcoin /eth係binance入面,暫時既做法係咪只可以賣哂佢地轉做usdt, 再c2c換返錢,然後再開osl/hashblock(因為得呢兩間有牌) account重新買 bitcoin/eth?

唔該大家

痴鳩線 360ezpoint先有
根據政府講法佢地推薦你用合規受規管既有牌照交易所去確保你既資產受到監管。雖然出事個陣唔係保足100%

你一意孤行去唔受監管既交易所,投靠外國勢力,出事個陣自己承擔風險。

證監都講咗好多次,佢地無辦法去監管無牌交易所。

多謝巴打咁有心機答我
想再問多一個問題 如果我想安全出金 binance上面既c2c始終有風險俾銀行凍結戶口

最安全既方法 其實係咪開個 metamask
binance 轉去 metamask 再轉去 hashkey 再出返落銀行 咁就最穩陣?(追post睇到上面有人咁講)

0.1e 要存150日先拎到airdrop仲要唔知有幾多

笑死香港個濕鳩btc etf收2%手續費
收到了, 又回本80刀
真係搵笨柒 Gas fee都曬埋
MANTA 第二期BURN左NFT 既可以CLAIM MANTA.
都袋番兩餐飯
係咪0.1e存2日就有份airdrop
每個0.1e地址派1e最理想
儲緊力 今晚70k
Ethfi 咁已經係業界良心
合法等於taxable
香港未有capital gain tax
姐係你炒股贏十世身家都無稅要交既道理一樣
我知 呢個 未有 唔知XG維持到幾耐
Ethfi果種係縱容擼毛黨
姑息養奸啦
Renzo我都係得主ac有空投
細ac主滅
姐係佢成功左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞