身邊有冇朋友三四十歲都未拍過拖?

363 回覆
568 Like 28 Dislike
#322講既4+4 A0原因,其實冇分男女,男人A0原因喺女人身上一樣適用,反之亦然。

但你話唔識同異性傾計,講野悶呢樣,就真係男性限定,一對男女傾計,總係default男方搵話題搵內容,當個話題冇趣,就係男方責任。其實應該話,當一對男女相處得唔理想,社會風氣都只會啄著男方黎鬧,話男方做得唔好、冇用、廢。

另一個男性限定既A0原因,就係莫財。

所以又一次引證做男人幾慘,出pool、破A0難度高幾多。
Gay佬都可以拍拖?
算啦,一睇自己背景,已知衰硬,唔會有用。

就算如有神助出到pool,都肯定好辛苦好大壓力,點維繫?仲有我一定沉船,一定好驚對方變心、出軌。
講乜?
如果level唔夠有點會叫做屈就?了解返自己個市場係乜嘢啫。
次次想同人講野
個腦就好似卡死左咁
事前/事後諗到又點
當下無左就無左
其實就係果差一步。

如果當年我無大膽咁暗示個客我想溝佢 (主動做左 講左好多正常唔會做既野, 反正柒左 都唔會再見)

我呢十年唔會咁幸福
Same成日諗瞓瞓下死咗就好,一了百了
未溝就諗定帽?
深櫃你唔會知
人越大就發現洗錢落自己興趣開心過喺香港拍拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞