身邊有冇朋友三四十歲都未拍過拖?

363 回覆
568 Like 28 Dislike
講到只要有閪就大把狗衝,事實上好多30幾歲女都係冇人要,唔止矮肥/唔靚,根本上後生無人追,一過30歲啲女都係孤獨終老

申,女,後生無人追過,孤獨終老,連玩交友軟件都識唔到炮友
首先第一句就唔係好認同啦
會唔諗女人嘅男人除左同性戀
仲有神父和尚等禁慾主義者
唔係必然嘅
然後講返我自己
近年已經進化到打飛機都覺得浪費時間
覺得打飛機用嗰一個鐘如果用黎睇多一個chapter書
或者練多一組肌會有意義得多
同埋工餘時間太多野搞
都真係冇閒情逸致思淫慾啦

如果真係遇到真愛又唔怕墮入愛河嘅
但係可能性都真係唔大啦
我由細到大性格都係感情淡薄享受獨處唔鍾意同人交心
女人黎講幾靚都好
都係最多望多幾眼唔會沉船
轉個頭又唔記得人
covid個3年好多人無哂社交難識人 本身廿到尾依家都30頭啦
拍拖本身依件事都好搵笨柒
因為啲女唔當你提款機
消費都大幅提高左
真 反而男仔就算樣衰都有機會拍拖 因為女仔冇男仔咁睇樣
30up嘅各位
如果最近好紅嘅謝生嗰2xx位女士搵你地,會唔會畀機會畀佢地搵你地埋單
p.s. 有性病的
井到禾 0針冇返工左3年,去左讀書都係zoom堂
個3年空白咁
有冇試過去咩「放低TG就會有人搵?」?
閒閒地100個出pool機
唔係咁易架葉師傅就算比你一齊到好快佢厭你佢都會比帽你
唔緊要啦,經驗最重要。
真心反感你追呢d 女僕既恐怖毒L

追星你都話佢唱歌勁 ig相唔意淫得去邊
起碼你同其他人有得交流下呢個星d歌
你追埋d色情女僕
才又唔知才係邊?影d相露埋hi
10張有8張都露gap

否定?你就想
d正常女驚左你 避開你都黎唔切
44歲a0
有冇手足介紹
薄酬
識都未識過,乜都唔知咁,又要預人帽你 jm9
點解一定要A0 A0就無過去? 你一出世就30?
之前拍過三次 結果最長果件9個月 其他幾個月 算啦

同埋睇得太多太多人比帽 特別係我有個friend喺交友app成日約啲女出嚟扑嘢十個有7個 都有男朋友

聽得太多
pmed
比d勇氣
45 A1巴
嗰唯一一次仲要係年過30,得兩個幾月,乜都冇發生
39時有唸過趁4字心理關口前試下配對公司D活動,但始終唔敢。

呢輪IG又係咁彈D配對公司廣告,但都係冇勇氣試,我覺得一報背景、職業、收入,已經會被ban,或者婉轉D就「唔好意思,暫未有適合你既女會員.....」
由細到大都係毒撚朋友多

以下係身邊男人a0原因:
一個因為冇頭髮一直A0
一個有少少人格障礙 唔係好控制到自己情緒好易發好大脾氣(就算flirt緊果排都會失控)
一個公屋白卡
一個package幾好 私樓 專業人士搵6位數 樣都ok 但完全冇性慾 30+未打過J加對女人零慾望(非gay)

以下係身邊女人a0原因:
一個從來唔會討好任何人 然後人地討好佢會即刻關門自閉 唔比機會人
一個嚴重濕疹
一個恐男但異性戀
一係做老師一定要搵耶撚 而且要測試佢符唔符合聖經真理

只要唔係好極端一般都會有拍過拖
可以唔係A0
但如果條女係拍過4次拖
咁我要有4次出軌權利
佢同緊你拍拖嘅時候另外拖4條仔就係
連登仔真係全incel 無exception
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞