有無人覺得以色列走緊納粹德國舊路?

108 回覆
63 Like 346 Dislike
痴撚線咁都得
你唔屌以色列咪即係支持genocide
巴勒斯坦係open air prison 咪同新疆集中營基本上一樣

完全唔關同情事 純粹種族滅絕有問題喎
根本好多中東嘅回教徒仲係留係古代嘅思想 要 take all

無以色列 佢哋都唔會和平共處
垃圾蛔死撚哂就岩
仲有係英美澳歐班蛀蟲 送撚埋佢地去free巴勒躝癱
咪又係巴爛斯坦差肉便器
以色列200萬阿拉伯裔國民幾時入咗再教育營
唔可以自由出入Gaza 被以色列控制水電都唔係open air prison 好難搞喎大佬
以色列200萬阿拉伯裔國民

唔識睇正體中文字
IDF
以色列阿拉伯裔國民可以普選國會,但係唔使服兵役,民事案仲可以揀用伊斯蘭法審
我唔知你覺得XG國民教育有冇問題啦
但係如果你一出世就學以色列無限好其他國家正仆街,咁你係無需要入reeducation camp嘅
因為學校已經係
咁香港垃圾會普選咗未呀臭閪蚑那賤蛆
Hitler 唔係選出黎嫁咩
點解我係支那人呀?憑感覺?
笑左,全世界有邊到係會和平共處
以色列阿拉伯裔國民有權利無義務,點種族滅絕呀臭閪蚑那賤蛆
你地臭閪蚑那囉
但係我唔係講緊以色列人喺open air prison 喎
睇黎你都係唔識正體中文嘅臭閪蚑那賤蛆
以色列果200萬阿拉伯裔國民唔係阿拉伯人呀
我唔care以色列人係咩人種呀大佬我屌緊佢政府呀
以色列同巴勒斯坦之間仇恨.
真係搵超級電腦都計唔掂

而二戰後英國欲結束託管,聯合國通過分治方案,主張按分佈與比例分別建立猶太與阿拉伯國家各一。1948年以色列旋即宣佈建國
之後巴勒斯坦同約旦,敘利亞,埃及想滅左以色列霸佔所有地方.
當年6日戰爭.如果輸個個係以色列.
以色列已經滅族.
如果要計都係巴勒斯坦想靠惡霸佔土地.去滅以色列.之後勝者為王.

如果當年巴勒斯坦接受分治方案.根本雙方唔會有咁多血海深仇.
巴勒斯坦晨早就立左國.

https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E7%AC%AC%E4%B8%89%E6%AC%A1%E4%B8%AD%E4%B8%9C%E6%88%98%E4%BA%89
以色列自1948年復國以來,就一直被生活在巴勒斯坦的阿拉伯人所抵制。阿拉伯人認為以色列復國佔據了他們的家園。在以色列的西南部有敵對的埃及,東部有控制着耶路撒冷和約旦河西岸的約旦國,北部有同樣敵對的敘利亞。具體地來講,埃及控制的西奈半島和加沙走廊對以色列的威脅最大;在東邊,被趕出家園的巴勒斯坦人大部分聚居在約旦河西岸,不斷和以色列發生低度衝突;在以色列東北部,敘利亞的戈蘭高地附近,也不斷與以色列相互炮擊。

美國和蘇聯兩個超級大國也捲入這場衝突,以色列有大批北約成員國提供的武器裝備,而蘇聯則向埃及、約旦和敘利亞提供蘇製飛機、坦克、大炮等武器裝備。當時埃及總統納薩在蘇聯支持下,聯合約旦和敘利亞,準備和以色列決一死戰,把整個以色列國全部摧毀。以阿兩方的敵對情緒很濃烈。
種族滅絕依4隻字你自己係#76講既喎
以色列唔係炸鳩緊加沙???
以色列做緊啲野by definition genocide 喎
以色列果200萬阿拉伯裔國民啲DNA肯定突變咗

米畜genocide大和民族,所以要支持大日本帝國
以色列係apartheid state
即使genetically 係相近 環境已經令佢地完全唔同啦

定係你又係啲啲what kind of Chinese are you? Japanese or Singaporean? 呀

如果你眼中以色列人同巴勒斯坦人一樣,咁same logic 即使香港得返150/day個spawn7百萬再洗曬腦嘅支那人,嗰香港同97回歸嗰陣啲人都係一樣喎
以色列果200萬阿拉伯人又唔計阿拉伯人呀

咁你地臭閪蚑那學以色列咁民主化未呀

大東亞戰爭既大和民族咪俾米畜genocide囉
ok 自由之子(Chinese)(Chinese)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞