有無人覺得以色列走緊納粹德國舊路?

108 回覆
63 Like 346 Dislike
以色列完善咗選舉制度未
驅逐咗臭閪蚑那CCAV妓者出境未
估唔到原來自古以來可以咁用

猶太人自古以來都係仆街 所以比人恐怖襲擊都唔可以還拖

中国邏輯
猶太人對文明世界喺科技,文化,藝術上既貢獻大過班垃圾伊斯蘭狗

睇下nobel prize winner有幾撚多係猶太人
相反穆斯林得4個
完全唔覺得
唔洗同我爭論以色列/巴勒斯坦

總之伊斯蘭教係歷史上,延續落21世紀依然最充滿暴力,戰爭,恐怖主義,文化落後,反女性權利,反個人自由既垃圾宗教

信奉伊斯蘭教既穆斯林亦係世界上唯一挑起恐怖襲擊既宗教信徒。穆斯林亦係最唔尊重女性既一班人。

呢班地球腫瘤既教義仲要不停生仔,企圖以數量征服文明世界

以色列係咪好人我唔care,但絕對支持任何打擊伊斯蘭既勢力
原來ching先係正牌納粹繼承人
唔係國際壓力佢會交回?
天真到
問過中國未
問吓你地臭閪蚑那肉便器先啦

(影)求助習近平無用 哈瑪斯公布人質影片驚見以色列中國混血女大生
https://lih.kg/3601974
自己係入侵者就話你塊地係神賜給我
高級人種wo,有一半中國血統
真心左膠vs 偽君子
最小佢會因為國際壓力 美國壓力而做野

你想用國際壓力 叫巴勒斯坦唔搞事唔恐襲得唔得先? 一陣佢自爆埋你屋企
收皮啦支那打手,等落地獄
冇!
以色列時唔時俾回豬射飛彈
剷平佢哋就啱
以色列有錢喎
咁係因為巴比以色列搞到乜都冇啫乜都冇自然唔理得咁多架啦,命都就黎冇梗係還拖
打緊仗講坐監
點解巴人由2戰開始乜都無,會關以色列事
以前佢大把國際支持個陣,佢做緊乜?
你係連登問
可以唔鐘意以色列,但我始終睇唔明點解會有人支持回教徒,唔會純粹係同情啩,咁呢個世界有咁多人事物都不幸,又點解會揀同情回教徒而唔同情其他嘢,到底個原因喺邊度
「古今中外,都有呢個例外,就係以國家名義殺人,係不犯法,呢個我哋可以睇到國家之間嘅競爭甚至乎鬥爭,本質係乜嘢。」

他指很多時候,一旦搬出「國家名義」,很多本來人類社會不合法、不能接受的行為,就會變得合法及可接受。
巴坦呢D低賤人種 死幾多都值
hamas 有提出過停火係以色列唔接受喎
根本以色列殺人殺得太爽 連以色列人都照射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞