你地見過最kam既毒撚溝女方法係點?

489 回覆
57 Like 184 Dislike
痴撚線
啲女心諗: 仲用呢啲屎橋咁out
想screen 人直接寫唔要紋身食煙互相尊重咪得
洗乜講野成個傻西咁
識個毒撚同女仔傾計,人地問有咩劇好睇,條毒撚介紹人睇national geographic
好正 請問你邊位?

學兒登成個腦都係屌閪,唔洗諗太多
認真咁講,毒撚多數都只會活係自己既世界,有咩就怨天怨地怨老豆窮,講咩你係好仔阿,你地係做唔到fuckboy咋唔係你揀,係無得你揀
溝女都靜係活係自己個世界FF,完全唔識諗人地感受
你溝唔到女唔係因為你窮肥矮毒柒短,係因為你係毒撚
明唔明?
每次見到啲連登毒撚話自己好仔就尷尬 怨天尤人 憤世嫉俗 唔識氹女 究竟邊撚度性格好
又成日講咩180有錢有樓有車 十項全能咁先溝到女等等歪理 合理化自己嘅失敗
冇諗過自己溝唔到女係因為自己十項無能
不能同意更多
真真正正憑實力單身

從來唔明點樣會追到女仔
對你冇feel,送到岩心水咪收
唔岩心水就退貨
都見唔到好多講嘢幾尷尬幾camp嘅個樣又唔好都真係溝到女唔知點解有女受
*kam
佢又錯唔哂
同鬼妹比不如照吓鏡你班矮矮柒港男同鬼仔有乜分別先縮吓縮吓嘅死柒頭
根本係兩個物種嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞