你地見過最kam既毒撚溝女方法係點?

489 回覆
57 Like 184 Dislike
點解仲可以自己cap圖
接受唔到你係因為佢樣衰唔夠高窮毒柒所以唔覆佢 以為係佢做錯野你嬲左所以咁冷淡

正常人大個就明吾覆你係代表嫌棄你唔代表你做錯咩野 人生出黎就分3 6 9等
N年前我都試過千字文然後send "你係咪嬲左我?“俾個女仔,
好typical 既毒撚溝女,
結果佢打3句,
呢3句我記到而家,
亦成爲我日後溝女既基石:
”我無嬲你,
唔好以爲你係我心目中好重要(即係你連令我嬲既能力都無),
亦唔洗將我放係你心裡面重要既位置(即係你連做我隻兵都無資格)“
果陣我hurt 撚到用左3個月避開佢(我同佢係同事),
佢搭正𨋢我搭貨𨋢,
佢黎我果層搵我,我就借屎遁閃開,
佢正門放工我就行後門,
直至佢辭職我先正常返。

之後我溝女都會:
1)唔會覺得人地一定諗緊我 / 開心或唔開心一定因爲我
2)會做啲野令佢留意我,但唔會刻意成日諗住佢。
之後就算食檸檬都無再咁樣衰搞到fd 都無得做。
發現呢度普遍巴打麵係偏向自卑覺得自己醜又窮所以就係失敗成因從來都唔會諗下自己有咩其他問題
其實佢講得有道理,好少人會咁真實咁同你講佢既想法,起碼無令你誤入歧途
其實kam先係你地失敗既主要成因,唔係講緊個樣,好有可能係你地既思想同言行舉止
痴線 好好笑
點解靚仔做就sweet 無喇喇有隻公仔喎
正常乜人做都會覺做乜撚喇下話
偷睇人事部女同事屋企地址,幫佢叫珍珠奶茶外賣
未表白過我明,但你講撚到乜都唔洗做咁
我試過去外國Hooters 飲野,
有個侍應幾靚,
得閒會行埋黎打下牙較問我地係邊度既人,
啲fd challenge 我拎侍應電話,
結果我問佢,
佢話佢身上無紙,
結果拎左張紙巾出黎,
然後寫左佢電話同email 俾我(果陣fb 岩岩先出左兩三年),
但我最後都無搵返佢

又試過搭飛機新加玻飛香港,
隔離坐左個拉丁美裔既美國妹,
傾左兩三個鐘計,
臨落機問佢拎contact,
佢都俾左佢fb 我,

係港女先會覺得人地問佢拎contact 好似要叫佢除衫俾你睇咁。
就好似想要順眼其實就係要搵靚仔
玩下交友app就明 條條女根本外協到不得了
港女都係仆街 你唔鐘意人咪直講囉
但掉返轉
d 女對陌生男人都好友善的話
大家又會話佢地 easy pussy、係雞係公廁
同一件事鬼妹做就係 nice
港女做就係西痕
好多個同名同樣
殘得好快
你喜歡孔子嗎??
師兄應該係賣烘焙用品
如果唔係點解要呃毒撚整蛋糕
靚仔唔出聲叫cool
柒頭唔出聲叫宅

靚仔講天南地北叫識好多野
柒頭講天南地北叫拋書包

靚仔讀書叻叫有學識
柒頭讀書叻叫書蟲

靚仔運動勁叫男神
柒頭運動勁叫肌肉發達頭腦簡單

讀書時見唔少。
千字文俾女真係好能毒
你樓上主要想同大家講佢有人追
Kam唔kam 佢見到位就會入
一代潮文

唔怕同你講埋,我完全唔覺得你有誠意去建立進一步,你知唔知中學d女仔同我係主動打開話題,我真係咩都唔洗做,其中有個有錢女樣唔差追我追到出晒面,差唔多送到上門,但係我都係冇接受,你可能話有食唔食罪大惡極,但係我真係對佢冇feel,我唔會為左錢出賣我靈魂,我個人係重feel多個物質。XX,既然你咁冇誠意,我都無謂唱獨腳戲,無謂浪費大家時間。
你果D所謂技巧我中學D女同學用到爛晒,你估我睇唔出咩
我以後都唔想再見到你
Sorry我之前語氣係重左D,我都知你好唔開心
相信你已經對我無晒幻想
其實我覺得我地性格好極端
你諗野好理性 我諗野好感性
起埋一齊實會火星撞地球
我覺得你理性到好似男人
而我感性到似女人
屌我都唔知點解會揀工程
成個藝術家脾氣
Anyway你係我見個最聰明既女仔
我見個真正 美貌與智慧並重
你再高d就完美
你而家應該憎到我死
唔出聲當你係
不過我寧願你憎我
我會冇咁內疚
同你一齊好大壓力
你好進取
而我追求自由
再加上女仔青春有限,我無謂晒你D時間
就算你唔介意我差過你,我心裏面都有條刺
出句聲好唔好,搞到我自己一個自言自語
駁下我又好
屌下我又好
我其實對你都幾有好感,你有一種好特別既氣質,係出邊d女仔冇
冇錯就係仙氣
不如到你講下對我有咩印象,我都想知下
唔講就算
你真係好理性= =
表下態,我都想知你點諗
你係我第一個只讀不回我whatsapp既人,平時係調番轉
不過又講返,
老婆同其他女性朋友都有同我講返,
男人識煮飯,識樂器,識運動,
是但一樣都會加到分,
而識煮飯既話就算個女仔當你普通朋友都會有興趣好多,
試過識個女仔,
有次同佢講岩岩煮完飯然後影左啲野食相俾佢睇,
佢話:”你整得幾好味都無用架喎,重點係幾時先煮俾我試呀?“
你都識講傾左兩三個鐘計啦
優秀既男人做生日禮物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞