以色列據報反擊伊朗! 首都德黑蘭附近大爆炸、伊斯法罕遭空襲

254 回覆
129 Like 3 Dislike
證明拜登真係無能用
落哂order叫以唔好報牛
過咗幾日就當佢冇到
今屆可以收皮了
係呢度先一定要撐以色列明明兩邊都仆街
雖然我都唔鍾意伊朗 但今次其實係好似以色列炸尻人地領事館先
我梗係唔使理, 不過伊朗要
炸人領事館等於炸人領土 俾人炸返好正常 呢度就講到伊朗撩人地在先咁
當年你老豆冇射你條賤種落街都係件遺憾事
全世界都想場戰爭快啲完 連以色列國內都好多人唔想繼續打 係個政府執迷不悟

美國公開伊朗想空襲嘅情報 都係想博伊朗走漏風聲之後就唔打 卒之雖然都係有打 但只係做吓樣 射吓飛彈 都未到以色列國境已經俾人射低曬 然後已經收咗皮

內塔尼亞胡就攞嚟做藉口想擴大戰事 玩撚死美國 美國啲歐洲盟友都唔撐以色列 但美國又唔可以縮 一定要繼續支持以色列

至於所謂要terminate哈馬斯嘅目標 事實上係唔會做到 想幾時打完 完全係以色列政府決定 可能內塔尼亞胡想拖到年尾trump贏咗總統選舉先停手都唔定
我發覺一個報導新聞 中国特色係好撚多自我感覺嘅結論
報新聞係報件事 你個人諗法係唔撚需要
用下腦得唔得 遜尼派同什葉派世仇黎
以色列加油
一日最衰當年牙當屌左夏蛙
佢本身民望係好低 係咁啱上年哈馬斯搞事先有得繼續做 依家打左成年有多 國內都好多示威要求停戰 佢要繼續做咪要周圍辣火頭想繼續打
以色列作風
唔會,獨裁政權,只有最高領導人死,先有停戰可能。
落完台又係佢上返台
個種以眼還眼,永不妥協既精神無咩事唔好得罪猶太人
Ching 係咪調轉咗啲嘢
一間玩核就大撚獲
猶太狗=歐洲蝗蟲
其實拜登好撚無面 ...睇來連任有難度 ...

同埋美國應該會重整對以色列政策 ...原來以色列隻走狗養唔熟 ...
伊朗有冇以軍來了我帶路?🤔
係,仲睇到細佬好撚唔比面大佬tim ...

央央大國都叫唔住個細 ....d 盟友已經笑緊佢 ...

日本仔可能諗緊點趕美軍走 ...

佢d 死對頭,普京,習大大,金仔笑到訓唔著tim
哈馬斯係非國家組織軟硬件都不可能同以色列硬撼, 比俄烏更加懸殊, 真係完全以色列話事
忍左佢好耐 成日背後攪事
背後勢力:我撐你炸以色列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞