以色列據報反擊伊朗! 首都德黑蘭附近大爆炸、伊斯法罕遭空襲

255 回覆
129 Like 3 Dislike
咁你問吓伊朗班蛔狗覺得ready未先啦?瞓啦柒頭。
猶太畜牲唔用核彈實比美國笑架
重唔快啲用
海港世伯
「海港sir」欺詐罪成淪階下囚 還柙至5月判刑
https://lih.kg/3678077
第四次世界大戰打完啦?
唔止 佢由立國第一日就已經係N國圍攻
最重要係以色列大把錢
國家人才輩出
就ww5了
唔值錢就唔驚死?
打到全國無曬意志仲點頂落去

以色列又犯錯
波斯佬只係俾人擺佈嘅棋子
以色列人命咁值錢
點打都係佢地蝕
平民唔死 細路女人唔死 邊有得賣慘
要好似哈馬斯咁豪情 平民係要為大業而死
呢班所謂領袖諗嘅係點死多d 畫面要夠靚

個行為本身睇落似弱智 但好多人受落
其實伊朗最初應該有向美國暗中放晒風幾時攻擊以色列,目的本來要威又唔想搞大件事,不過似乎以色列唔係咁諗
https://lihkg.com/thread/3675772/page/1
老美借以色列打柒伊朗
之前以色列未得閒理伊朗.專心打哈馬斯
依家哈馬斯都死死下.
係時候處理伊朗問題

如果以色列伊朗互射,以色列可以靠自己去WIN伊朗.
而伊朗係咁射無人機同飛彈.
仲有無貨給俄羅斯,哈馬斯,胡塞(紅海)
如果以色列可以集中打撃伊朗軍工廠.
就可以斷俄羅斯,哈馬斯,胡塞(紅海)其中一個軍武來源.

而且中東各國明顯唔願合作打以色列.仲要伊朗咁既柒款.
仲有無人支持伊朗???
如果一切順利.老美會迫到伊朗同中共,俄羅斯割席
咁咪撚浪費百幾支導彈啦
被人截晒
人地一反手就被人炸到仆街
爛左重建咪可以gdp gogogo
屌,反正d劣幣地方死幾多人都會係咁生仔,臭咁撚樣
見到無人機攻擊仲唔打飛機唔通由得佢飛咩
以色列打柒伊朗前美帝幾十部B-2大象漫步B-52掛核彈巡航就知啦
撩完人叫人收手
幾個打一個都未必贏到 仲要睇美國面色

伊朗炸之前都要同人單聲
伊朗(A)似係以下面呢條友(B以色列)
A好威輕輕用心口撞B.
A同B講"你唔好打我,我真係打你!!"
B一野打過去.講:"點呀!"
A掃一掃心口.講:"超咁細力.走!"
B講:"喂!唔打啦!"
以色列搞咁多野咪又係獨裁政府想保政權

係連登班小童覺得美國佬係正義之師姐

美國佬仲送緊彈藥比獨裁政府
你生活喺四十年前嘅世界?仲以為石油工業係全世界最重要嘅產業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞