GUNDAM SEED系列討論區28 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
屌你老味呀羚邦
外國reddit有人問過依條女乜水,有個回覆話依條女同海涅搵教主配音一樣,本身係想搵玉置成實配,但玉置成實拒絕左,所以變左無對白既無口女,唔知真定假,真既話玉置成實救左依個角色,唔洗好似海湼咁聲優費太貴被賜死
【基拉不敵國安】高達SEED電影版港版海報失蹤
https://lih.kg/3678976
Po主都幾好笑
個角色本身就係跟當年嘅玉置成實嚟畫
【4/19(五) 台北單日票房粗估】(完整台北及全台票房將於4/22公布更新)

No.1 #劇場版排球少年!! #垃圾場的決戰 249.8萬,累計: 2591.9萬 (+82%)
No.2 (new)#機動戰士鋼彈SEEDFREEDOM 63.6萬,累計: 73.4萬 (-)
No.3 (new)#鬼天廈 44.0萬,累計: 44.0萬 (-)
No.4 #哥吉拉與金剛新帝國 34.9萬,累計: 4359.1萬 (+23%)
No.5 #功夫熊貓4 ​ 13.8萬,累計: 761.3萬 (+27%)

《劇場版 排球少年!! 垃圾場的決戰》台北票房破2500萬。

#台北票房觀測站 #台北票房 #全台票房
真係好鬼吊癮購票平台都係咁少
依件cctoy柒開
羚邦肯講仲有咩特典未
星期四上,宜家重未有預售
閒日鬥搶靚位
音樂椅
好出奇咩
mcl都係賣到星期三嘅飛
套野星期4先上
Full House
真弟弟衝動撚做副官得唔得架
只要唔係對住蘭
阿真弟弟應該冇咁衝動
開始懷疑基拉大和係唔係調整嗰陣 比人放咗粒 異能生存體嘅因子落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞