違例泊車|去年警方發出逾300萬張 「牛肉乾」 按年少35萬張 庫房仍進帳近10億元

68 回覆
42 Like 5 Dislike
咪係囉,少左35萬張,KPI唔達標喎
人地個個有司機係架車點抄
識玩緊係去啲鬼鼠位 人少車少啲地方
你地放低戒心 盡情抄
想要脅政府咁樣唔抄就抄多你幾張
貨車都抄
抄完市民成本上漲咪又係抄
以前:
停車位不足>政府無政策 & 立法會唔做野>多車唔泊停車場>警察唔積極抄牌

市民: 屌
你: 市民又屌政府

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

現在:
停車位不足>政府無政策 & 立法會唔做野>多車唔泊停車場>警察積極抄牌

市民: 屌
你: 班市民又屌, 點都有位屌
有D Budget係人都知唔應該有架啦,有冇人夠膽講先
唔通見你發錢寒抄得咁狼都唔做d嘢咩
好心垃圾會班人就提議加到720啦
支持加到$7200啦
龍門居以前好旺
宜家迴旋處長期有警車
無問題
已賣
七仔都唔敢食
屋企煮營多
用cam炒啦屌,科技進步啦
你咪罰多d lo我窮L 冇車揸
觀塘嗰到比人抄到就抵撚死啦

就係班仆街搞到塞死哂
無錢就唔好係香港渣車
試過企係架車側邊等人
有個咖啡仔喝鳩我叫我走 我望左佢一眼繼續撳電話
佢一路屌 一路影相
放埋張票上水撥仲走埋黎攞彩
諗住繼續屌我
我同佢講架車唔係我嫁喎
佢先收聲行開
拎7800萬去學習上海北京
https://ynews.page.link/C7Jxv
觀塘都好意思違泊..d停車場連貨櫃都有得泊..一樣將成業街3線泊到變1線
班人未讀過econ
違泊條需求曲線係彈性
姐係加得多量就會勁縮
違泊都係想方便,勁抄咪入返停車場

何況320元而家上珠海俾橋錢都夠
人地不如俾橋錢再上面鳩泊慢慢玩仲開心
仲可以入滿92落來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞