有乘客搭的士去機場竟然車去石崗機場!的士大哥炫耀:「佢又冇講明去邊個機場。」

92 回覆
8 Like 185 Dislike
old news is so exciting
去唔到或者覺得地點有問題唔撚識問清楚乘客架你?!求撚其開車車去其他地方都無問題?
咁我上車話去台灣,你條DC9覺得有問題識唔識問乘客係咪講錯左地點呀?定你照開車呀?柒頭
有佢揀囉,是但一間佢都仆街
去機場搭的士,佢車左我去石崗機場
https://lih.kg/3661775
都唔知點解而家大家會變成咁
呢單真係圖都冇張
只係一個人喺facebook打篇嘢出嚟,大家就如獲至寶喺度玩批鬥

憎dc9還憎dc9
但做人唔可以咁樣一味靠屈

好多人成日話香港政府既國安法係有罪推定,冇證據都照入罪
但呢度大把人判斷是非,採取既態度都係一模一樣,
本身立場唔鍾意dc9,一見不利dc9既消息,唔需要任何證明,就會信到十足

呢幾日分分鐘打呢篇嘢既人,背後笑緊大家on9,咁撚樣都信
解放軍用既機場你都計? 你入閪到去呀
要去成田呀,唔識去就回水啦
灣仔舊差館, 中環大館
向DC9 說不
如果陸地去到
我相信dc9真係會去埋
的士狗果然智力有問題,咁答仲覺得自己醒,語言同理解能力都缺乏,小學程度不如,有精神病就唔好出去害人

呃錢就正正經經咁去做下倫敦金,Jpex ,幣少,KK園之類。學下金手指,唔敢做大事,就正正經經生活
人廢冇膽又冇能,日日只敢做啲偷雞摸狗嘅事,為咗呃多一百幾十就搞到人搭唔到飛機,可能趕唔切,酒店機票之類,如果商務就更嚴重,連約都簽唔到,做展覽都唔夠時間準備

叫你去紅館,你車人去紅茶館,
叫你去紅磡,你車人去北角紅磡冰室
叫你去山頂,你車人去八仙嶺

人哋問你食咗飯未,你答人未食飯只係食咗麵,覺得自己

低學歷低技術低端人口恐怖地方就係會為呃小錢而令別人損失多好多
假都仆街有人信
連登 > Facebook > 連登
飛一轉機場點都好搵過去石崗
信D人真係完全無思考
放鬆啲啦香港人,講下笑姐
真心唔信係真事。。。。。。
人地屌柒完你條傻閪咪放鬆哂囉
唔撚車佢去赤鱲角?
睇你比人屌好笑啲
你都唔好太介意
你唔講清楚過邊個海
隨時一落車就見到大三巴
香港有兩個銅鑼灣 都無講邊個
珠海機場囉

所以啲人咁想DC9仆街唔係冇原因
去法國機場呀
夠晒遠啦 滿唔滿意?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞